ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΟΠΕΚΕΠΕ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΤΗΝ Π.Ε. ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Ξεκινάει η λειτουργία  γραφείου του Ελληνικού Οργανισμού Πληρωμών των Κοινοτικών Ενισχύσεων, Προσανατολισμού και Εγγυήσεων (ΟΠΕΚΕΠΕΗ) στην  Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας.Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του ο Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας Ιωάννης Κιοσές "ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες στήριξης του πρωτογενούς τομέα, στην εποχή της απολιγνιτοποίησης και της υγειονομικής συγκυρίας, παραχώρησε χώρο-γραφείο εντός του διοικητηρίου για την κάλυψη των αναγκών της εύρυθμης λειτουργίας του. Η εν λόγω απόφαση αναμένεται να συμβάλλει στην ορθολογικότερη και κατά συνέπεια αποτελεσματικότερη διαχείριση των αναγκών του αγροτικού-κτηνοτροφικού κόσμου, προκειμένου να παραμείνει βιώσιμος".

Λόγω των υγειονομικών συνθηκών η εξυπηρέτηση του κοινού στην υπηρεσία του ΟΠΕΚΕΠΕ πραγματοποιείται στον 5ο όροφο του διοικητηρίου, κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού στον αριθμό 23850 44956, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)