Κυριακή 4 Ιουλίου 2021

Γ.ΛΙΑΝΗΣ : ΣΤΙΣ 20 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΕΣΠΕΣ 2021 -ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ Η ΜΕ ΑΡΝΗΤΙΚΌ ΤΕΣΤ ΣΤΙΣ ΣΥΝΑΥΛΊΕΣ ( video)

Με τη συμμετοχή κορυφαίων Ελλήνων Καλλιτεχνών θα πραγματοποιηθούν φέτος οι εκδηλώσεις ΠΡΕΣΠΕΣ 2021 για πρώτη φορά μετά 32 χρόνια όχι το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Αυγούστου. 

Οι εκδηλώσεις, ανέφερε σε συνέντευξη του ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής και εμπνευστής των εκδηλώσεων Γιώργος Λιανός, θα γίνουν λόγω της πανδημίας στις 20 Αυγούστου με όλα τα προβλεπόμενα μέτρα για την αποφυγή διασποράς του κορονοϊού. 

"Στις συναυλίες θα μπαίνουν μόνο εμβολιασμενοι και με αρνητικό τεστ όσοι δεν έχουν εμβολιαστεί η δεν έχουν ολοκληρώσει τον εμβολιασμό " τόνισε ο κ.Λιανης υπογραμμίζοντας πως "όπως δεν εμβολιάζεται σημαίνει ότι δεν αγαπάει και ενδιαφέρεται για τους συνανθρώπους του".

Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν στις 20 Αυγούστου με εκδήλωση αφιερωμένη στο Μανο Χατζηδακη και θα συνεχίσουν με Γιώργο Νταλάρα, ΠΥΞ ΛΑΞ και με το συγκρότημα Μέλισσες για τους νέους ανθρώπους. Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.