Τετάρτη, 7 Ιουλίου 2021

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΔΥΟ ΠΡΩΤΕΣ ΑΝΑΔΟΧΕΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΗ ΦΛΏΡΙΝΑ

Δύο Συμφωνητικά Αναδοχής μεταξύ του Προέδρου και των Ανάδοχων γονέων,  υπογραφηκαν από το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, με έδρα τη Φλώρινα. 

Όπως αναφέρει ο πρόεδρος του Κέντρου Ιωάννης Παρδάλης "Σύμφωνα με τον νέο θεσμό της Αναδοχής-Υιοθεσίας που καθιερώθηκε από το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, στόχος είναι η αποϊδρυματοποίηση των φιλοξενούμενων παιδιών σε δομές, δίνοντάς τους την υποστήριξη και την αγάπη που χρειάζονται, βρίσκοντας «Μια οικογένεια για κάθε παιδί»".


Επισήμανε δε ότι μέσω των συμβάσεων αυτών "δίδεται η δυνατότητα σε δύο φιλοξενούμενα παιδιά μας να βρουν ένα σπίτι-μια οικογένεια-μια αγκαλιά, σύμφωνα με την καθοδήγηση της Υφυπουργού κας Δόμνας Μιχαηλίδου και τους στόχους που έχει θέσει.

Αξίζουν συγχαρητήρια στην Κοινωνική Λειτουργό του ΚΚΠΠΔΜ κα Σίκα Χριστίνα, η οποία με τις ανάλογες οδηγίες και κατευθύνσεις από τον Αναπληρωτή Προϊστάμενο Τμήματος Πρόνοιας κο Σαρνατζίδη Γεώργιο, ανέλαβε τις δύο αναδοχές των παιδιών και έφερε σε πέρας τη δύσκολη διαδικασία του συστήματος Υιοθεσίας-Αναδοχής. Δημιουργώντας τις κατάλληλες προϋποθέσεις ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.