ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΤΑΚΕΙΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΞΗΡΩΝ ΚΑΥΣΟΞΥΛΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΟΦΟ ΑΓ. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Από τις 15 έως και 17 Ιουλίου (Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο) από τις 08:00  έως τις 14:00 μπορούν οι κάτοικοι της Φλώρινας να προχωρήσουν στη συλλογή κατακείμενων και ξηρών καυσόξυλων, μετά από σχετικό αίτημα του Δήμου Φλώρινας – τμήματος Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας – για τον καθαρισμό του χώρου του εκτροφείου του λόφου Αγίου Παντελεήμονα δόθηκε η σχετική έγκριση από τη Διεύθυνση Δασών Φλώρινας.

Κάθε ενδιαφερόμενος δημότης Δήμου Φλώρινας μπορεί να συλλέξει κατακείμενα και ξηρά καυσόξυλα από το χώρο εντός του εκτροφείου του λόφου Αγίου Παντελεήμονα αποκλειστικά το τριήμερο .

Η περισυλλογή θα γίνει σύμφωνα με τις υποδείξεις και την επίβλεψη αρμοδίων υπαλλήλων της Διεύθυνσης Δασών Φλώρινας και η περιφρούρηση του χώρου από υπαλλήλους του τμήματος Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Φλώρινας.

Η συλλογή κατακείμενων και ξηρών καυσόξυλων εντάσσεται στο πλαίσιο των δράσεων πυροπροστασίας του Δήμου Φλώρινας.

Σε περίπτωση που επικρατήσουν δυσμενείς καιρικές συνθήκες (βροχοπτώσεις κ.ά.) η προαναφερόμενη διαδικασία θα αναβληθεί και θα ακολουθήσει νέα ενημέρωση.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)