Τετάρτη, 7 Ιουλίου 2021

Γ. ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ : "ΕΙΧΑΜΕ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΣΟΣΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ, ΟΠΕΡ ΚΑΙ ΕΓΕΝΕΤΟ

Στην αναθεώρηση του πίνακα με τα ποσοστά εμβολιασμού για την Π.Ε. Φλώρινας αναφέρεται με ανακοίνωση του ο Βουλευτής Ν.Δ. Φλώρινας Γιάννης Αντωνιάδης υπογραμμίζοντας πως "μετά από ενδελεχή έρευνα με την διοίκηση και την ιατρική κοινότητα του νοσοκομείου και ανάλυση των πραγματικών στοιχείων των εμβολιασμών, διαπιστώθηκε ότι κάτι τέτοιο δεν υφίσταται. Αντίθετα η Π.Ε Φλώρινας στατιστικά βρισκόταν πιο πάνω από τον μέσο όρο των εμβολιασμών πανελλαδικά.  Παράλληλα σε επαφές που πραγματοποίησα με στελέχη του Υπουργείου Υγείας και της Πολιτικής Προστασίας ζήτησα να επανεξεταστούν τα στατιστικά δεδομένα της εμβολιαστικής κάλυψης, όπερ και εγένετο".

Η Σημειώνει τέλος ότι " η κυβέρνηση με σταθερά βήματα και σε πλήρη ταύτιση με την επιστημονική κοινότητα, συνεχίζει τους εμβολιασμούς, ορθώνοντας τείχος ανοσίας απέναντι στην παγκόσμια πανδημία, που δοκιμάζει τις αντοχές του πλανήτη. Καλώ τους συμπολίτες μου να ολοκληρώσουν τον εμβολιασμό τους για να προστατέψουν την υγεία τους αλλά και την υγεία των συμπολιτών τους. Είναι ο μόνος τρόπος για την επιστροφή στην κανονικότητα και την αποφυγή νέων απαγορεύσεων στην κοινωνική και οικονομική ζωή της χώρας".  

 Ολόκληρο το Κείμενο του Γιάννη Αντωνιάδη:


· Από την πρώτη μέρα που ξέσπασε η πανδημία του Covid -19 βρίσκομαι σε διαρκή επικοινωνία και συντονισμό με την διοίκηση , το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου Φλώρινας καθώς επίσης και με την πολιτική ηγεσία των Υπουργείων Υγείας και Πολιτικής Προστασίας για την αντιμετώπιση της, με υπευθυνότητα και σεβασμό απέναντι στους πολίτες της Π.Ε Φλώρινας.

· Στις 7 Ιουνίου και μετά από κάποια στοιχεία που είδαν το φως της δημοσιότητας και έφεραν τον νομό μας στους ουραγούς της εμβολιαστικής κάλυψης πανελλαδικά, επισκέφτηκα το νοσοκομείο Φλώρινας. Μετά από ενδελεχή έρευνα με την διοίκηση και την ιατρική κοινότητα του νοσοκομείου και ανάλυση των πραγματικών στοιχείων των εμβολιασμών, διαπιστώθηκε ότι κάτι τέτοιο δεν υφίσταται. Αντίθετα η Π.Ε Φλώρινας στατιστικά βρισκόταν πιο πάνω από τον μέσο όρο των εμβολιασμών πανελλαδικά. Με δελτίο τύπου στις 8/6/2021 ενημέρωνα τους συμπολίτες μας υπεύθυνα για το λάθος που υπήρχε στα στατιστικά στοιχεία. Παράλληλα σε επαφές που πραγματοποίησα με στελέχη του Υπουργείου Υγείας και της Πολιτικής Προστασίας ζήτησα να επανεξεταστούν τα στατιστικά δεδομένα της εμβολιαστικής κάλυψης, όπερ και εγένετο. Από την Τετάρτη 30/06/2021 βρισκόμουν σε επαφή με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Υγείας κ. Μάριο Θεμιστοκλέους , ο οποίος με είχε διαβεβαιώσει ότι από την Παρασκευή 02/07/2021 θα είχε διορθωθεί το πρόβλημα. Τελικά με μια μικρή καθυστέρηση, οι πίνακες διορθώθηκαν και έτσι με βάση την ενημέρωση στις 6/7/2021 στην Π.Ε Φλώρινας η εμβολιαστική κάλυψη ( τουλάχιστον 1η δόση ) είναι στο 42.16 % ενώ οι ολοκληρωμένοι εμβολιασμοί στο 37,79 %

·         Η Κυβέρνηση με σταθερά βήματα και σε πλήρη ταύτιση με την επιστημονική κοινότητα, συνεχίζει τους εμβολιασμούς, ορθώνοντας τείχος ανοσίας απέναντι στην παγκόσμια πανδημία, που δοκιμάζει τις αντοχές του πλανήτη. Καλώ τους συμπολίτες μου να ολοκληρώσουν τον εμβολιασμό τους για να προστατέψουν την υγεία τους αλλά και την υγεία των συμπολιτών τους. Είναι ο μόνος τρόπος για την επιστροφή στην κανονικότητα και την αποφυγή νέων απαγορεύσεων στην κοινωνική και οικονομική ζωή της χώρας.  

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.