Τετάρτη 28 Ιουλίου 2021

ΝΕΟ ΚΤΗΜΑΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΑΝΑΔΑΣΜΟΥ ΑΜΜΟΧΩΡΙΟΥ

Το οριστικό διάγραμμα του Νέου Κτηματικού Καθεστώτος αναδασμού καθώς και τους τελικούς κτηματολογικούς πίνακες αναδασμού, κατήρτισε η Επιτροπή Αναδασμού αγροκτήματος Αμμοχωρίου, αφού εξετάστηκαν και οι τελευταίες υποβληθείσες ενστάσεις.
Κατά του διαγράμματος και των πινάκων του Νέου Κτηματικού Καθεστώτος δεν προβλέπεται πλέον υποβολή ενστάσεων ενώπιον της Επιτροπής Αναδασμού.
Η υπόδειξη των νέων ακινήτων εκτιμάται ότι θα ξεκινήσει το επόμενο διάστημα και θα περατωθεί στα τέλη του φθινοπώρου. Περίπου χίλια εκατό (1.100) νέα ακίνητα προέκυψαν από τον αναδασμό στο σύνολο των 11.644 στρεμμάτων αναδιανεμητέας περιοχής.

Ο μέσος όρος της έκτασης των νέων τεμαχίων ανέρχεται στα δέκα (10) στρέμματα και ο αριθμός μερίδων μετά τον αναδασμό στις εξακόσιες είκοσι δύο (622).

Μετά και το αριθ.81/15-07-2021 Πρακτικό με το οποίο ανατίθεται στην Ανάδοχο Εταιρεία να προβεί στις απαραίτητες τοιχοκολλήσεις κι ενημερώσεις , το έργο της Επιτροπής Αναδασμού θεωρείται περατωθέν.

 

 

 

 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΝΑΔΑΣΜΟΥ

 

                                              ΚΟΡΔΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ         

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.