ΣΠΗΛΙΟΣ ΛΙΒΑΝΟΣ : ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΙΣΤΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΟΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΓΕΤΟ


Την άμεση πληρωμή προκαταβολών στους δικαιούχους αγρότες, των οποίων οι καλλιέργειες επλήγησαν από τον «Παγετό Άνοιξη 2021», στη Δυτική και Κεντρική Μακεδονία και τη Θεσσαλία αποφάσισε το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργού Σπ.Λιβανιου Οι προκαταβολές θα ευρίσκονται στους λογαριασμούς των δικαιούχων εντός των επόμενων ημερών, ακολουθώντας πιστά το χρονοδιάγραμμα το οποίο είχαμε θέσει."Στόχος μας είναι η ταχύτατη καταβολή των προκαταβολών στους δικαιούχους στο σύνολο των περιοχών της χώρας που επλήγησαν από το παγετό καθώς και η πλήρης εξόφληση των αποζημιώσεων, σύμφωνα με τα χρονικά όρια που προδιαγράφει λεπτομερώς ο νόμος 4820/2021.

Για ακόμα μια φορά βεβαιώνω τις ελληνίδες και τους έλληνες παραγωγούς ότι δεν θα επιτρέψω κανείς να αδικηθεί ούτε να αδικήσει. Ακόμα και εάν μετά τους διασταυρωτικούς ελέγχους, διαπιστωθεί κάποιο λάθος, αυτό θα αντιμετωπιστεί άμεσα με δικαιοσύνη και ισονομία" αναφέρει ακόμα υπογραμμίζοντας "Για ακόμα μια φορά ευχαριστώ την Διοίκηση του ΕΛΓΑ και τους υπαλλήλους, για την εξαιρετική και αποτελεσματική συνεργασία στην αντιμετώπιση των τεράστιων προβλημάτων και προκλήσεων που προκαλεί η κλιματική αλλαγή. Συνεχίζουμε με υπευθυνότητα και αποφασιστικότητα, ενισχύοντας τη σχέση εμπιστοσύνης μας με την Ελληνίδα και τον Έλληνα αγρότη, με εντιμότητα, ειλικρίνεια και αξιόπιστη συνεργασία".

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)