Παρασκευή, 30 Ιουλίου 2021

ΜΗΝΥΜΑ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΓΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ

Το δικό του μήνυμα στέλνει το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Φλώρινας με την αναδημοσίευση του βίντεο του Εθνικού Μηχανισμού Αναφοράς για την Προστασία Θυμάτων Εμπορίας, με αφορμή τη σημερινή Παγκόσμιας Ημέρας Κατά της Εμπορίας Ανθρώπων.

Η Έκθεση του Εθνικού Μηχανισμού Αναφοράς για την Προστασία Θυμάτων Εμπορίας Ανθρώπων (ΕΜΑ) για το 2020 επιβεβαιώνει τον αυξημένο κίνδυνο που διατρέχουν οι γυναίκες και τα παιδιά να πέσουν θύματα εκμετάλλευσης, αλλά και αναδεικνύει τις προσπάθειες που καταβάλλουν οι κρατικοί φορείς και οι μη κυβερνητικές οργανώσεις να παράσχουν αρωγή και προστασία στα θύματα εμπορίας ανθρώπων.

Το βίντεο έχει αναρτηθεί στο Facebook στο προφίλ του ΕΚΚΑ :

https://www.facebook.com/EKKA.org/videos/363719935295024/#EndHumanTrafficking

#WorkingTogether

#NRM_Greece

Τα στελέχη του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Φλώρινας

Μαρία Μίσιου, Κοινωνική Λειτουργός

Ραχήλ Ρίζου, ΨυχολόγοςΤο Κέντρο Κοινότητας Δήμου Φλώρινας στεγάζεται στην οδό Δημοτικής Αγοράς 70 και λειτουργεί καθημερινά (Δευτέρα – Παρασκευή). Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες και τις δράσεις του Κέντρου Κοινότητας στα τηλέφωνα επικοινωνίας: 2385045969 & 2385045891 και στο e-mail: kk1@cityoflorina.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.