Παρασκευή, 30 Ιουλίου 2021

ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΣΕΠ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΕΣΠΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΩΝ ΕΔΕΣΣΑΣ

Μια ξεχωριστή μουσική εκδήλωση που σκοπό να στηρίξει τον άνθρωπο και να ξυπνήσει το αίσθημα της αλληλεγγύης στην τοπική κοινότητα, διοργανώνει σήμερα Παρασκευή 30 Ιουλίου και αύριο Σάββατο 31 Ιουλίου η Κοιν.Σ.Επ. Φύση και Πολιτισμός συνεχίζοντας το έργο της στις πολιτιστικές εκδηλώσεις που έχουν σκοπό να προωθήσουν την τοπική κουλτούρα και το τοπικό προϊόν.

Η διήμερη μουσική εκδήλωση, με πανελλήνια γνωστές αλλά και τοπικές μουσικές μπάντες, με ήχους παραδοσιακής ελληνικής μουσικής και όχι μόνο, διοργανώνεται στο πλαίσιο της συνεργασίας με τον σύλλογο καρκινοπαθών Έδεσσας και περιχώρων και την ενίσχυση του με τα έσοδα της εκδήλωσης να διατεθούν για τις ανάγκες του Συλλόγου.  

Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Έδεσσας και Περιχώρων ιδρύθηκε το 2004 μέσα από τις συνδρομές αρχικά του απλού κόσμου, τις δωρεές και έχοντας ως στόχο να αγωνιστεί για τα δικαιώματα των ασθενών. Τα μέλη του Συλλόγου ανέρχονται στα 400 και δυστυχώς ο αριθμός αυτός αυξάνεται καθημερινά. Οι δράσεις του καλύπτουν τις ανάγκες των κατοίκων της περιοχής (ασθενών και μη) σε οικονομικό αλλά και ψυχολογικό επίπεδο.

Τη δεδομένη στιγμή και παίρνοντας αφορμή από τον αριθμό των νοσούντων παιδιών στην περιοχή της Έδεσσας, αποφάσισαν να κατευθύνουν τις εθελοντικές τους δράσεις προς έναν στόχο. Σκοπεύουν στη δημιουργία ενός λογαριασμού αποκλειστικά για τα ανήλικα μέλη τους. Εκεί θα αποταμιεύονται χρήματα, ειδικά για αυτές τις περιπτώσεις, ώστε να καλύπτονται άμεσα οι ανάγκες.

Σε ανακοίνωση της η ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. αναφέρει "Κάθε βοήθεια είναι σημαντική και πολύτιμη και φυσικά χωρίς την αμέριστη υποστήριξή του κόσμου, τίποτα δε θα ήταν δυνατό".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.