Η ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΕΠΙΠΤΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ ΠΑΡΚΑ ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Δύο τα θέματα που θα συζητηθούν για την Π.Ε. Φλώρινας στην Επιτροπή Περιβάλλοντος Δυτικής Μακεδονίας κατά την διάρκεια της συνεδρίασης της την Τετάρτη 28 Ιουλίου στις 11:30 με εννιά θέματα στην ημερήσια διάταξη.

Τα θέματα που θα συζητηθούν αφορούν την έγκριση της μελέτης περιβαλλοντικών επιπτώσεων του έργου "Φωτοβολταϊκός Σταθμός ισχύος 39,99003MW στη θέση "Aνάργυροι 1" Δ.Ε. Αετού, Πτολεμαΐδας και Φιλώτα, Δήμων Αμυνταίου & Εορδαίας, Π.Ε. Φλώρινας & Κοζάνης, Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας"» και "Φωτοβολταϊκός Σταθμός Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας ισχύος 104,9436 MW στη θέση "ΑΜΥΝΤΑΙΟ 2" στις Δ.Ε. Πτολεμαΐδας & Φιλώτα των Δήμων Εορδαίας & Αμυνταίου, των Π.Ε. Κοζάνης & Φλώρινας αντίστοιχα, στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας".

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)