Κ. ΣΙΑΚΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ε.Κ.Φ.: ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΟΥΜΕ ΤΑ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΕΙΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΓΓΙΞΕΙ ΤΟ 75% ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ"

«Αρνητικό ρεκόρ στην Φλώρινα είναι το αυξημένο ποσοστό ανεργίας για το οποίο δεν βλέπουμε άμεσα προοπτική επίλυσης του προβλήματος και μείωσης του ποσοστού που αγγίζει το 75% στους νέους ανθρώπους» τόνισε σε συνέντευξη του στην ΕΡΤ Φλώρινας ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Κωσταντίνος Σιάκος. Όπως είπε ο κ. Σιάκος πρέπει να κοιτάξουμε να αναπτύξουμε τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής όπως η παραγωγή προϊόντων που είναι ένα σημαντικό πλεονέκτημα για την οικονομική ανάπτυξη.Για την αντιμετώπιση της ανεργίας θα πρέπει να υπάρχουν επενδύσεις στην περιοχή και να στηριχθούμε σε μόνιμες λύσεις και όχι στις προσωρινές όπως τα 8μηνα, τα 2μηνα και τα προγράμματα κοινωφελούς εργασίας, επεσήμανε τέλος, υπογραμμίζοντας την αναγκαιότητα να καταγραφής των απαιτήσεων της αγοράς και των ειδικοτήτων που υπάρχουν κάτι που έχει ήδη ξεκινήσει να κάνει το Εργατικό Κέντρο Φλώρινας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)