ΑΠΟΝΟΜΗ ΒΡΑΒΕΙΩΝ ΣΤΟΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟ ΙΜΕΡΩΝ ΚΟΖΑΝΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η απονομή των βραβείων που κατέκτησε στoν 4ο διαγωνισμό ελληνικών εξαιρετικά παρθένων ελαιολάδων ο Συνεταιρισμός Ελαιοπαραγωγών Ιμέρων Κοζάνης έγινε την Πέμπτη 18 Ιουνίου στην Περιφέρεια, από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θ. Καρυπίδη και τον Αντιπεριφερειάρχη Παιδείας-Πολιτισμού-Τουρισμού Π. Τσότσο.
Συγκεκριμένα, ο συνεταιρισμός παρέλαβε για δύο διαφορετικές ποικιλίες ελαιολάδου το αργυρό βραβείο γεύσης στην κατηγορία μεσαίας έντασης φρουτώδους ελαιολάδου και το  χάλκινο βραβείο γεύσης στην κατηγορία μεσαίας έντασης φρουτώδους ελαιολάδου.
“Σήμερα επιβραβεύεται ο κόπος και ο μόχθος των ανθρώπων της υπαίθρου που δημιουργούν και παλεύουν για την εξωστρέφεια.
Είναι ένα επιπρόσθετο κίνητρο γι’ αυτούς και μια μεγάλη τιμή για μας” τόνισε ο Θ. Καρυπίδης, ενώ απευθυνόμενος στους ανθρώπους του συνεταιρισμού είπε “έχετε τη στήριξη και στις επόμενες πρωτοβουλίες με την προϋπόθεση της συλλογικότητας, της αγάπης και της πίστης στον τόπο μας και στα προϊόντα του”.
Από την πλευρά του ο Π. Τσότσος, συγχαίροντας το συνεταιρισμό, δήλωσε πως “οι πολίτες πρέπει να είναι σίγουροι ότι θα κάνουμε τα πάντα για την ανάδειξη της αξίας των προϊόντων μας με τη συμμετοχή μας σε τέτοιες εκθέσεις”.
Τέλος, ο πρόεδρος του Συνεταιρισμού Δημήτρης Παπαδόπουλος αναφέρθηκε στη στήριξη από την πλευρά της Περιφέρειας, τονίζοντας ότι “με τη συνδρομή όλων έχουμε αυτά τα επιτεύγματα” και επισήμανε πως επόμενος στόχος είναι η τυποποίηση “για να εξάγουμε και να αποκτήσουμε την υπεραξία του ελαιολάδου”.



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)