ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Με 5 θέματα στην ημερήσια διάταξη του συνεδριάζει την Τετάρτη 24η Ιουνίου 2015 το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας. Η Συνεδρίαση θα γίνει στη 13:00 μμ, στην αίθουσα συνεδριάσεων  του κτιρίου της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας (περιοχή ΖΕΠ Κοζάνης).
Τα θέματα που θα συζητηθουν είναι :
1ο  : Υπογραφή Σύμβασης Σ.Δ.Ι.Τ μεταξύ της Ανώνυμης Εταιρείας με την Επωνυμία «Διαχείριση Απορριμμάτων Δυτικής Μακεδονίας» και τον Διακριτικό Τίτλο «ΔΙ.Α.ΔΥ.ΜΑ Α.Ε» και της Αναδόχου Κοινοπραξίας «Ένωση Εταιρειών ΑΚΤΩΡ Παραχωρήσεις Α.Ε. – ΗΛΕΚΤΩΡ Α.Ε.» με Αντικείμενο την Σύμπραξη για την Μελέτη, Χρηματοδότηση, Κατασκευή, Συντήρηση και Λειτουργία Υποδομών του Ολοκληρωμένου Συστήματος Διαχείρισης Απορριμμάτων (ΟΣΔΑ) Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.
Εισηγήτρια η Αντιπεριφερειάρχης Ενέργειας Περιβάλλοντος και Μεταφορών,
κ. Παναγιωτίδου Ελισσάβετ

2ο  : Έγκριση για την Υπογραφή «Πρωτοκόλλου Συνεργασίας με τους Κοινωνικούς Εταίρους που Συμμετέχουν στην Σύμπραξη της Π.Ε. Γρεβενών με Επικεφαλής Εταίρο την Αντιπεριφέρεια Γρεβενών.
Εισηγητής : ο  Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Γρεβενών, κ.Ευάγγελος Σημανδράκος

3ο : Έγκριση για την Υπογραφή «Πρωτοκόλλου Συνεργασίας» με τους Κοινωνικούς Εταίρους που Συμμετέχουν στην Σύμπραξη της Π.Ε. Καστοριάς με Επικεφαλής Εταίρο την Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς
Εισηγητής : ο  Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Καστοριάς, κ. Σωτήριος Αδαμόπουλος

4ο: Έγκριση για την Υπογραφή «Πρωτοκόλλου Συνεργασίας με τους κοινωνικούς Εταίρους που Συμμετέχουν στην Σύμπραξη της Π.Ε. Κοζάνης με Επικεφαλής Εταίρο την Αντιπεριφέρεια Κοζάνης.
Εισηγητής : ο  Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Κοζάνης, κ. Παναγιώτης Πλακεντάς

5ο  :  Έγκριση για την Υπογραφή «Πρωτοκόλλου Συνεργασίας με τους Κοινωνικούς Εταίρους που Συμμετέχουν στην Σύμπραξη της Π.Ε. Φλώρινας με Επικεφαλής Εταίρο την Αντιπεριφέρεια Φλώρινας
Εισηγητής : ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Φλώρινας, κ.  Στέφανος Μπίρος

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)