Παρασκευή, 19 Ιουνίου 2015

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΠΕΤΡΟΥ ΣΤΟ ΡΕΣΙΤΑΛ ΒΙΟΛΙΟΥ ΤΟΥ ΩΔΕΙΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Κυριάκος Πέτρου στο ρεσιτάλ βιολιού που διοργανώθηκε από το Ωδείο Φλώρινας την Κυριακή 14 Ιουνίου στην αίθουσα “Θ.Αγγελόπουλος” του Πολιτιστικού Κέντρου Φλώρινας.
 Ο ταλαντούχος Φλωρινιώτης καλλιτέχνης ξεκίνησε τις σπουδές του στο Ωδείο Φλώρινας και συνέχισε στη Θεσσαλονίκη και στη Βιέννη, όπου τελειοποιεί τις εκτελεστικές του ικανότητες.

 Το κοινό που τίμησε με την παρουσία του τον καλλιτέχνη, απόλαυσε ένα εξαιρετικό πρόγραμμα παιγμένο με συνέπεια και αφοσίωση. Στον ίδιο τόνο ήταν και η συνοδεία πιάνου από την κα Ελιόνα-Ελένη Σινιάρη.
 Τέτοια ρεσιτάλ έχουν ιδιαίτερο νόημα και για τους νεότερους Φλωρινιώτες καλλιτέχνες και μαθητές του Ωδείου, καθώς τους δίνεται η δυνατότητα να παρατηρήσουν από κοντά ένα τόσο υψηλό επίπεδο, καλλιεργώντας τις δικές τους προσωπικές προσδοκίες για να φτάσουν και εκείνοι σε αντίστοιχο επίπεδο στο μέλλον.
 Ευχαριστούμε τον Κυριάκο Πέτρου για την παρουσίασή του και του ευχόμαστε όλοι καλή συνέχεια στις σπουδές του, με διακρίσεις και επιτυχίες.

Με εκτίμηση,
Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας
και Πρόεδρος του ΔΣ του Ωδείου Φλώρινας

Στέφανος Μπίρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.