ΔΙΜΕΡΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΤΣΑ ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

Μετά από πρόσκληση της Περιφέρειας Κορυτσάς και σε συνέχεια των διμερών επαφών για θέματα πολιτικής προστασίας με πρωτοβουλία του εντεταλμένου συμβούλου Ηλία Κάτανα, η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας αποδέχθηκε πρόσκληση για συνάντηση στην Κορυτσά την Παρασκευή 19-6-2015 και τοπική ώρα Αλβανίας 10:00΄ (11:00΄ ώρα Ελλάδος) με θεματολογία που αφορά στην ανταλλαγή απόψεων, προτάσεων και παροχής συνδρομής σε περίπτωση γεγονότος αρμοδιότητας πολιτικής προστασίας.
Στη συνάντηση θα συμμετέχει αντιπροσωπεία αποτελούμενη από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θ. Καρυπίδη και τουςΑντιπεριφερειάρχες Καστοριάς και Φλώρινας, τουςδημάρχους Νεστορίου και Πρεσπών, τον Περιφερειακό Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών, τον διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καστοριάς, ενώ πρόσκληση έχει γίνει στον Έλληνα Πρόξενο στην Κορυτσά.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)