Τρίτη, 16 Ιουνίου 2015

ΔΙΜΕΡΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΤΣΑ ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

Μετά από πρόσκληση της Περιφέρειας Κορυτσάς και σε συνέχεια των διμερών επαφών για θέματα πολιτικής προστασίας με πρωτοβουλία του εντεταλμένου συμβούλου Ηλία Κάτανα, η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας αποδέχθηκε πρόσκληση για συνάντηση στην Κορυτσά την Παρασκευή 19-6-2015 και τοπική ώρα Αλβανίας 10:00΄ (11:00΄ ώρα Ελλάδος) με θεματολογία που αφορά στην ανταλλαγή απόψεων, προτάσεων και παροχής συνδρομής σε περίπτωση γεγονότος αρμοδιότητας πολιτικής προστασίας.
Στη συνάντηση θα συμμετέχει αντιπροσωπεία αποτελούμενη από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θ. Καρυπίδη και τουςΑντιπεριφερειάρχες Καστοριάς και Φλώρινας, τουςδημάρχους Νεστορίου και Πρεσπών, τον Περιφερειακό Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών, τον διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καστοριάς, ενώ πρόσκληση έχει γίνει στον Έλληνα Πρόξενο στην Κορυτσά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.