Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

16η ΕΙΚΑΣΤΙΚΗ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ-MANGO

Συνεχίζονται οι εικαστικές συνομιλίες στο cafe Goose που διοργανώνει το Εικαστικό Εργαστήρι του Τμήματος Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών Φλώρινας. Οι συνομιλίες συνεχίζονται με την εικαστική συνομιλία "MANGO" της Ευαγγελίας Τεντολούρη.«Τα Μάνγκο είναι εξωτικά φρούτα που κατάγονται από τροπικές περιοχές της Ασίας (όπως η Ινδία, η Κίνα, το Πακιστάν και η Ταϊλάνδη) και αποτελούν τα φρούτα που καταναλώνονται περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο στον κόσμο. Υπάρχουν περισσότερες από 1000 ποικιλίες μάνγκο και το δέντρο που καρποφορεί τα μάνγκο αποτελεί σύμβολο της αγάπης, καθώς τα φύλλα χρησιμοποιούνται παραδοσιακά σε ασιατικούς γάμους προκειμένου να ενισχύσουν τηγονιμότητα του ζευγαριού.»
 Φυτεύοντας mango, μου δώθηκε η ευκαιρία να γνωρίσω τον κύκλο αυτού του φρούτου από κοντά, να το αγαπήσω και να θέλω να το μοιραστώ μέσω αυτής της έκθεσης μαζί σας!
Ευαγγελια Τεντολούρη.
Η Ευαγγελία Τεντολούρη γεννήθηκε στα Τρίκαλα τον Μάρτη του 1993. Το 2005 συμμετέχοντας στον σχολικό-εικαστικό διαγωνισμό που διοργανώνουν οι καλλιτέχνες Rupert Sutton και Liza Krügermeıer στη Λέρο με θέμα «Η ΑΝΟΙΞΗ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ», της απονεμήθηκε το 1ο ΒΡΑΒΕΙΟ . Το 2011 εισήχθη στη Σχολή Καλών Τεχνών στο Τμήμα Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών της Φλώρινας, με συντονιστή τον Κο. Γιάννη Ζιώγα. Έχει λάβει μέρος σε εικαστικές εκθέσεις όπως την ομαδική εικαστική έκθεση «ΡΕΑΛΙΣΜΟΣ» που πραγματοποιήθηκε στο Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης Φλώρινας, τον Μάιο του 2014. Παράλληλα, ασχολείται ερασιτεχνικά με την εικονογράφηση. Tα έργα είναι δημιουργημένα με μολύβι ,μελλανι και ακουαρέλα καθώς και καποια με την τεχνοτροπία του κολάζ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.