Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 4η ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Ενημερωτική συνάντηση με θέμα  «Ετοιμότητα Δήμων Δυτικής Μακεδονίας για υποβολή προτάσεων στα Μέτρα 321 και 322 του Άξονα 3, του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων» θα πραγματοποιήσει στην  Κοζάνη ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης την ερχόμενη Δευτέρα 27 Οκτωβρίου.
Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Μέγας Αλέξανδρος, του 2ου ορόφου του κτιρίου της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας (Περιοχή Ζ.Ε.Π. Κοζάνης), στις 12.30 μ.μ..Στην συνάντηση, θα αναλυθούν οι διαδικασίες υποβολής αιτήσεων χρηματοδότησης, αξιολόγησης και ένταξης τους καθώς και η επιλεξιμότητα έργων, η παρακολούθηση της πορείας υλοποίησής τους και οι υποχρεώσεις που απορρέουν από την Εθνική και Κοινοτική Νομοθεσία που διέπει την εφαρμογή των Προγραμμάτων και Δράσεων της 4ης προγραμματικής περιόδου για την Αγροτική Ανάπτυξη. Εισηγητής θα είναι ο κ. Χρήστος Απατσίδης Στέλεχος της Ειδικής Υπηρεσίας Εφαρμογής – Μονάδα Β3 του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.