Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΟΡΑΗΣ

Με ιδιαίτερη επιτυχία και μαζική συμμετοχή κοινού πραγματοποιήθηκε η Εκδήλωση – συζήτηση που οργάνωσε ο Πολιτιστικός - Πνευματικός Σύλλογος «ΚΟΡΑΗΣ», την Παρασκευή 17 Οκτωβρίου, στην αίθουσα του Κέντρου Ιστορίας Θεσσαλονίκης, με θέμα: «Οι Πολιτιστικές εκδηλώσεις συμβάλουν στην οικονομική ανάπτυξη;» Εισηγητές ήταν: ο Χάρης Αηδονόπουλος ιατρός- Αντιπεριφερειάρχης κοινωνικής συνοχής και Αλληλεγγύης Κεντρικής Μακεδονίας, Άννα Ευθυμίου δικηγόρος- πρώην Δημοτική Σύμβουλος Θεσσαλονίκης ενώ την εκδήλωση χαιρέτισε ο Γενικός Γραμματέας του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης Χρήστος Νικολόπουλος.
Τη συζήτηση συντόνισε ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου «ΚΟΡΑΗΣ» Στράτος Τσίχλας.  Στη συνέχεια δόθηκε η ευκαιρία σε εκπροσώπους Συλλόγων και Φορέων της πόλης αλλά και σε ακροατές της εκδήλωσης να τοποθετηθούν στο θέμα και ακολούθησε συζήτηση.  Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με αφορμή τη συμπλήρωση ενός χρόνου από την έκδοση του «ΦωνήΕν», του πρώτου διαδικτυακού περιοδικού στην Ελλάδα στο χώρο της χορωδιακής μουσικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.