ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΟΡΑΗΣ

Με ιδιαίτερη επιτυχία και μαζική συμμετοχή κοινού πραγματοποιήθηκε η Εκδήλωση – συζήτηση που οργάνωσε ο Πολιτιστικός - Πνευματικός Σύλλογος «ΚΟΡΑΗΣ», την Παρασκευή 17 Οκτωβρίου, στην αίθουσα του Κέντρου Ιστορίας Θεσσαλονίκης, με θέμα: «Οι Πολιτιστικές εκδηλώσεις συμβάλουν στην οικονομική ανάπτυξη;» Εισηγητές ήταν: ο Χάρης Αηδονόπουλος ιατρός- Αντιπεριφερειάρχης κοινωνικής συνοχής και Αλληλεγγύης Κεντρικής Μακεδονίας, Άννα Ευθυμίου δικηγόρος- πρώην Δημοτική Σύμβουλος Θεσσαλονίκης ενώ την εκδήλωση χαιρέτισε ο Γενικός Γραμματέας του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης Χρήστος Νικολόπουλος.
Τη συζήτηση συντόνισε ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου «ΚΟΡΑΗΣ» Στράτος Τσίχλας.  Στη συνέχεια δόθηκε η ευκαιρία σε εκπροσώπους Συλλόγων και Φορέων της πόλης αλλά και σε ακροατές της εκδήλωσης να τοποθετηθούν στο θέμα και ακολούθησε συζήτηση.  Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με αφορμή τη συμπλήρωση ενός χρόνου από την έκδοση του «ΦωνήΕν», του πρώτου διαδικτυακού περιοδικού στην Ελλάδα στο χώρο της χορωδιακής μουσικής.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)