Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΟΡΥΧΕΙΟΥ ΒΕΥΗΣ

Εκτακτη Ευρεία σύσκεψη σχετικά με τη διάνοιξη του ορυχειου Βευης, παρουσία του Περιφερειαρχη της Δυτικής Μακεδονίας κ.Θεόδωρου Καρυπιδη  θα πραγματοποιηθεί 
το Σάββατο 25 Οκτωβρίου και ώρα 19:00 στην αίθουσα του Εργατικού Κεντρου Φλώρινας.
Με Δελτιο Τυπου ο Αντιπεριφερειαρχης Φλωρινας κ.Στεφανις Μπιρος καλει να συμμετέχουν οι Βουλευτές της Π.Ε. Φλώρινας κ. Ευστάθιος Κωνσταντινίδης και κ. Αθανάσιος Γερμανίδης, ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Γιάννης Βοσκόπουλος, ο Δήμαρχος Αμυνταίου κ. Κώστας Θεοδωρίδης, ο Δήμαρχος Πρεσπών κ. Παναγιώτης Πασχαλίδης, ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου, ο πρόεδρος του ΕΒΕ, οι περιφερειακοί σύμβουλοι της Π.Ε. Φλώρινας, οι πρόεδροι των πληττόμενων κοινοτήτων, οι πρόεδροι των εμπλεκόμενων συλλόγων καθώς και όσοι πολίτες θέλουν να ενημερωθούν και να καταθέσουν τις απόψεις τους πάνω στο συγκεκριμένο θέμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.