Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014

ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΤΗΣ ΑΜΙΓΟΥΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Τη λύση της επιχείρησης με την επωνυμία «Αμιγής Νομαρχιακή Επιχείρηση Τοπικής Ανάπτυξης Καστοριάς" αποφάσισε το Περιφερειακό Συμβούλιο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.
Σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις η επιχείρηση έχει τεθεί σε εκκαθάριση και ορίσθηκε Εκκαθαριστής ο Ορκωτός Ελεγκτής Λογιστής Χρήστος Παπαδημητρίου. Με την παρούσα δημοσίευση ο Εκκαθαριστής αναγγέλλει την Εκκαθάριση της επιχείρησης και καλεί τους πιστωτές της να επικοινωνήσουν μαζί του στα τηλέφωνα 6945108610 ή 2310544150 προκειμένου να επιβεβαιώσουν τις απαιτήσεις τους από την ανωτέρω επιχείρηση. Δίδεται προθεσμία έως την 25.11.2014. Επίσης οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν στον Εκκαθαριστή οποιοδήποτε στοιχείο στην ηλεκτρονική διεύθυνση: c.papadimitriou@solae.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.