Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΠΟΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΝΤΟΜΟΑΠΩΘΗΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΤΑΡΡΟΙΚΟ ΠΥΡΕΤΟ

Για την κατανομή ποσού για την κάλυψη της αγοράς εντομοαπωθητικών για την προστασία από τον καταρροικού πυρετού ενημερώνει τους ενδιαφερομένους το  τμήμα Κτηνιατρικής της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατριακής Καστοριάς. Όσοι δικαιούχοι έχουν ήδη καταθέσει στο τμήμα Κτηνιατρικής τιμολόγιο/α αγοράς εντομοαπωθητικών, μπορούν να προσέρχονται στην Υπηρεσία για την υποβολή:
Αίτησης (παρέχεται στην Υπηρεσία )
Κτηνιατρική Συνταγή (μόνο για την προμήθεια εντομοαπωθητικών σκευασμάτων)
Μητρώο Φαρμακευτικής Αγωγής από το οποίο προκύπτει η εφαρμογή των εντομοαπωθητικών (συμπληρωμένο από τον κτηνίατρο που έχει εκδώσει την αντίστοιχη κτηνιατρική συνταγή)
Αντίγραφο αριθμού λογαριασμού Τραπέζης (Πειραιώς, πρώην ΑΤΕ με τοIBAN), στον οποίο θα κατατεθεί η αποζημίωση. Για περισσότερες πληροφορίες: Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής Καστοριάς, Τμήμα Κτηνιατρικής , κα. Σμαράγδα Δημοπούλου, τηλ: 2467071901, 2467076023, 2467071799.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.