ΣΤΟ ΒΑΘΡΟ ΤΩΝ ΝΙΚΗΤΩΝ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ Η ΜΟΥΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Πολλά συγχαρητήρια στη Μούκα Παρασκευή για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στον αγώνα 1o Serres City Trail by Salomon που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στις Σέρρες, την Κυριακή 3 Μαΐου 2015, με τη συμμετοχή 380 περίπου δρομέων. Η αθλήτρια του γυμναστηρίου Body Active Gym υπερέβαλε εαυτό και με τη βοήθεια του συναθλητή της Παπαχαραλάμπους Παναγιώτη, που τη στήριξε σε όλη τη διάρκεια των 11 περίπου χιλιομέτρων σε άσφαλτο και χώμα, κατόρθωσε να κερδίσει για δεύτερη φορά το χειροκρότημα του κόσμου ανεβαίνοντας στο βάθρο των νικητών.

Οι δύο αθλητές συμμετείχαν νωρίτερα στις 5 Απριλίου 2015 στον αγώνα δρόμου 10χλμ στα πλαίσια του 10ου Διεθνούς Μαραθωνίου «Μέγας Αλέξανδρος» που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη πετυχαίνοντας νέα ατομικά ρεκόρ, ενώ στον ίδιο αγώνα συμμετείχαν τρία ακόμα μέλη του γυμναστηρίου Πάτκας Λάζαρος, Τόλη Θεοδώρα και Τόλη Μαρία.
Το γυμναστήριο Body Active Gym τους συγχαίρει δημόσια για τη συμμετοχή και τα αποτελέσματά τους και εύχεται καλή επιτυχία στις προσπάθειες όλων στους μελλοντικούς αγώνες.


Ο υπεύθυνος του γυμναστηρίου Body Active Gym Τουμπαρίδης Άκης

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)