ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Ν.Δ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΕΙΑ ΤΗΣ ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΤΟΥ ΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΕΙ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Το Σάββατο 2 Μαΐου 2015, ο βουλευτής Φλώρινας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Αντωνιάδης συναντήθηκε με το Προεδρείο της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας και του ΤΕΙ Φλώρινας. Σκοπός της συνάντησης ήταν η ανταλλαγή χρήσιμων απόψεων σχετικά με φλέγοντα ζητήματα που απασχολούν τους φοιτητές της Φλώρινας. Βασικό αίτημα αποτελεί η έκπτωση στο εισιτήριο μετακίνησης των φοιτητών από και προς ΤΕΙ-Πανεπιστήμιο που βρίσκονται εκτός πόλης.
Τέθηκαν επίσης –μεταξύ άλλων- τα ζητήματα της συντήρησης των κτιριακών εγκαταστάσεων, του εξοπλισμού των εργαστηρίων, της έλλειψης προσωπικού και της υποχρηματοδότησης του Ιδρύματος. Υπήρξε διάθεση και από τις δύο πλευρές για στενότερη συνεργασία και επανάληψη των συναντήσεων στο μέλλον, με παράλληλη κοινοποίηση των προβλημάτων στα κέντρα λήψης των αποφάσεων ώστε να επιτευχθούν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Στη συνάντηση συμμετείχαν από την πλευρά των φοιτητών ο κ. Θεόφιλος Θεοφίλου, γραμματέας της ΔΑΠ του ΤΕΙ Φλώρινας και πρόεδρος του συλλόγου σπουδαστών, ο κ. Γιώργος Κόκκοτος, γραμματέας της ΔΑΠ ΑΕΙ Φλώρινας και η κα Μαρία Τζικανούλα, υπεύθυνη της ΔΑΠ στο Παιδαγωγικό Τμήμα Νηπιαγωγών Φλώρινας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)