Σάββατο 9 Μαΐου 2015

ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ. ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΠΑΡΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΝΕΡΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΛΙΜΝΗ ΒΕΓΟΡΙΤΙΔΑ ΣΤΗΝ ΛΙΜΝΗ ΑΓΡΣ ΒΡΥΤΤΩΝ ΝΗΣΙΟΥ-ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΑΡΝΙΣΣΑ ΣΗΜΕΡΑ

Στο πλαίσιο της συνεργασίας του Συλλόγου με τους φορείς – συλλόγους που δραστηριοποιούνται γύρω από την Βεγορίτιδα κατατέθηκε στην κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Έδεσσας μηνυτήρια αναφορά μέσω της οποίας ζητείται να διερευνηθεί εάν υπάρχει άδεια παροχέτευσης του νερού από την Σήραγγα της Άρνισσας στην λίμνη Άγρα Βρυττών Νησίου. Εάν οι παραπάνω ενέργειες δεν είναι σύμφωνες με την κείμενη νομοθεσία για τα ύδατα, ζητείται να επιβληθούν οι νόμιμες κυρώσεις στους υπαίτιους και μάλιστα με την αυτόφωρη διαδικασία λόγω του επείγοντος.

Οι υπογράφοντες την αναφορά είναι οι παρακάτω:
Τοπική Κοινότητα Αγίου Παντελεήμονα
Αλιευτικός Σύλλογος Αγίου Παντελεήμονα
Αγροτικός Συνεταιρισμός Αγίου Παντελεήμονα
Πολιτιστικός Μορφωτικός Σύλλογος Αγίου Παντελεήμονα
Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία Λιμναίου Τουρισμού Βεγορίτιδας – Πετρών
Μορφωτικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Νέων Άρνισσας
Ναυτικός Όμιλος Έδεσσας
Σύλλογος Προστασίας Βεγορίτιδας
Σύλλογος Προστασίας Υδρολογικού Συστήματος Εδεσσαίου Ποταμού «νεοSOS»
Διοργανώνεται ενημερωτική σύσκεψη σχετικά με την Βεγορίτιδα στην Άρνισσα στο Πνευματικό κέντρο Σάββατο 9 Μαϊου στις 20:00 κατόπιν Πρόσκλησης των Βουλευτών Πέλλας Κυρίων Σηφάκη και Σμία και του Βουλευτή Φλώρινας κ. Σέλτσα με τη συμμετοχή εκπροσώπων των Δήμων, υπηρεσιακών παραγόντων, εκπροσώπων της ΔΕΗ, Φορέων, Συλλόγων αλλά και κάθε ενδιαφερόμενου πολίτη της περιοχής.


Με εκτίμηση
Το Δ.Σ του Συλλόγου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.