ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΥΛΟΤΟΜΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ 26ΧΡΟΝΟΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ

Για παράνομη υλοτομία και παράνομη είσοδο στη χώρα συνελήφθη 26χρονος αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας,  σε περιοχή της Καστοριάς , από αστυνομικούς της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος (Ο.Π.Δ.Ε) του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας. Στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων αστυνομικών δράσεων για την πάταξη λαθροϋλοτομίας , αστυνομικοί εντόπισαν σε ορεινή δασική περιοχή της Καλής Βρύσης Καστοριάς, κοντά στην Ελληνοαλβανική οριογραμμή, δύο άτομα να υλοτομούν σε δημόσια δασική έκταση χωρίς άδεια της αρμόδιας Δασικής Υπηρεσίας και στην προσπάθεια των αστυνομικών να τους συλλάβουν, ο ένας εκμεταλλευόμενος το δύσβατο της περιοχής διέφυγε προς το Αλβανικό έδαφος ενώ ο 26χρονος συνελήφθη.Ο συλληφθείς από κοινού με τον διαφυγόντα ομοεθνή του, είχαν προβεί στην κοπή ξυλείας πεύκου βάρους τετρακοσίων κιλών (400 κιλ.) . Στην περιοχή βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα (1) αλυσοπρίονο, ένα (1) τσεκούρι, καθώς και δύο (2) από τους δεκαπέντε (15) ημίονους που χρησιμοποίησαν οι προανφερθέντες.
Το άτομο που διέφυγε τη σύλληψη αναζητείται, ενώ ο 26χρονος που όπως προέκυψε από την έρευνα εισήλθε παράνομα στο Ελληνικό έδαφος από μη ελεγχόμενη μεθοριακή διάβαση, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)