ΤΟ ISIS ΑΠΕΙΛΕΙ:ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΛΑΧ ΝΑ ΗΧΗΣΕΙ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ

Τη... στενή γειτονιά της Ελλάδας, δηλαδή την Αλβανία, την ΠΓΔΜ και το Κόσοβο απειλούν οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους (ISIS). Η "πτέρυγα" των μέσων ενημέρωσης του Ισλαμικού Κράτους, το "Al Hayat Media Center", μετέδωσε ντοκιμαντέρ για τα Βαλκάνια, που περιέχει απειλές κατά της Αλβανίας, του Κοσόβου και της ΠΓΔΜ. Στο ντοκιμαντέρ, οι Αλβανοί χαρακτηρίζονται "άθεοι" και -μεταξύ άλλων- εμφανίζονται δύο αλβανικής καταγωγής άνδρες που μάχονται στο πλευρό του Ισλαμικού Κράτους -ο ένας από την Αλβανία και ο άλλος από το Κόσοβο- και είναι γνωστοί με τα ονόματα Αμπού Μπίλκις αλ Αλμπάνι και Αμπού Μουκάτιλ αλ Κόσοβο.

"Στέλνουμε ένα μήνυμα σε όλους εκείνους που λατρεύουν άλλους θεούς, και όχι τον Αλλάχ στην Αλβανία, το Κόσοβο, τη Μακεδονία και σε ολόκληρα τα Βαλκάνια. Μην νομίζετε ότι έχουμε ξεχάσει το κακό που κάνετε στους μουσουλμάνους. Πιστεύετε ότι έχουμε ξεχάσει την εχθρότητά σας απέναντι στον Αλλάχ ...μαύρες μέρες θα έρθουν για σας. Θα φοβάστε να περπατήσετε στους δρόμους. Θα φοβάστε να δουλέψετε. Θα φοβάστε μέσα στα ίδια τα σπίτια σας... Θα σας νικήσουμε με τη βοήθεια του Αλλάχ. Θα έρθουμε με βόμβες" απειλούν οι δυο άνδρες.

Εν τω μεταξύ, νεαρή δημοσιογράφος του δικτύου "News 24" των Τιράνων, που καλύπτει το αστυνομικό ρεπορτάζ και έχει ασχοληθεί με το θέμα της στρατολόγησης νεαρών Αλβανών μουσουλμάνων για να πολεμήσουν στην Συρία, δέχτηκε απειλητικό μήνυμα στον λογαριασμό της στο Facebook από Αλβανό μουσουλμάνο, ο οποίος καταζητείται από τις Αρχές, με την κατηγορία της υποκίνησης θρησκευτικού μίσους και της στρατολόγησης τζιχαντιστών. Στο μήνυμα γράφει: "Θα πρέπει να πληρώσεις".

Πηγή: PRESS-GR.COM

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)