ΕΒΕ ΦΛΩΡΙΝΑΣ:ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ

Το Επιμελητήριο Φλώρινας συνεχίζοντας την προσπάθεια ενημέρωσης των νέων για την επιχειρηματικότητα, την τοπική καταναλωτική συνείδηση και τον επαγγελματικό προσανατολισμό πραγματοποίησε ενημερωτική ημερίδα στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Αμυνταίου.

Κύριος ομιλητής ήταν ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου  κ. Σαπαλίδης και ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αμυνταίου & μέλος του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου κ. Μπούτσης. Στην εκδήλωση συμμετείχε ο Αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Φλώρινας κ. Βουλγαρίδης.    
Μετά τις ομιλίες οι μαθητές υπέβαλλαν ερωτήσεις σε θέματα που τους απασχολούν και ακολούθησε εποικοδομητικός διάλογος μεταξύ των παρευρισκομένων. Το Επιμελητήριό μας θα συνεχίσει τις ενημερώσεις με τη νέα σχολική χρονιά.
Ευχαριστούμε  την Δ/ντρια κα. Γαργάνη Αθηνά,  την εκπαιδευτικό κα. Πέδια Έφη και όλους τους καθηγητές του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Αμυνταίου για τη συνεργασία τους στην πραγματοποίηση της ημερίδας και τους συγχαίρουμε για το σημαντικό έργο που επιτελούν.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)