ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΕΒΕ ΦΛΩΦΙΝΑΣ ΣΤΟ ΠΟΛΥΣΥΝΕΔΡΙΟ MONEY SHOW

Το Επιμελητήριο Φλώρινας συμμετείχε στις  22-24/05/2015 στο πολυσυνέδριο Money Show στη Θεσσαλονίκη,  με  τοπικές επιχειρήσεις τροφίμων- ποτών, οι οποίες είχαν τη δυνατότητα προβολής των προϊόντων τους.  Μεταξύ των ομιλητών της διοργάνωσης  ήταν  ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Σαπαλίδης που παρουσίασε τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής, τον αγροτουριστικό προορισμό καθώς και την ανάγκη στήριξης της εξωστρέφειας των τοπικών μας επιχειρήσεων. Μοιράστηκαν έντυπα του Επιμελητηρίου στους παραβρισκόμενους και εκπτωτικές κάρτες προτείνοντάς τους έναν συμφέρον προορισμό για όλες τις εποχές.

   Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε στους επισκέπτες η εκδήλωση γευσιγνωσίας που πραγματοποιήθηκε με τη συμβολή της Σχολής Μαγείρων του ΟΑΕΔ Φλώρινας.  Το Επιμελητήριο ευχαριστεί και συγχαίρει τον Δ/ντη της Σχολής κ. Μαύρου Παντελή,  τους Σεφ της Σχολής και τους μαθητές για τα εξαιρετικά εδέσματα που ετοίμασαν.
   Το περίπτερο του Επιμελητηρίου επισκέφτηκε ο Υφυπουργός Οικονομικών κ. Μάρδας όπου συζήτησε διεξοδικά με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου κ. Σαπαλίδη τα προβλήματα της επιχειρηματικής κοινότητας, την ανάγκη ενίσχυσης και στήριξης της εξωστρέφειας των τοπικών επιχειρήσεων του νομού μας. Παράλληλα ορίστηκε συνάντηση στο γραφείο του Υφυπουργού από αντιπροσωπεία του Επιμελητηρίου που θα έχει τη δυνατότητα κατάθεσης αιτημάτων και προτάσεων σχετικά με την επιχειρηματικότητα.
    Τέλος, το περίπτερο του Επιμελητηρίου και την εκδήλωση γευσιγνωσίας επισκέφθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης  Φλώρινας κ. Μπίρος, η Θεματική  Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης Δυτ. Μακεδονίας κα. Κούσκουρα, ο Αντιπρόεδρος της ΚΕΕΕ και Πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης κ. Παπαδόπουλος, οι Πρόεδροι του Ελληνοιταλικού, Ελληνοσερβικού και Ελληνογαλλικού Επιμελητηρίου, ο Πρόεδρος του ΕΦΕΠΑΕ, ο Πρόξενος της Σερβίας στην Ελλάδα – ο οποίος  δήλωσε ενθουσιασμένος με την περιοχή μας— καθώς και πλήθος κόσμου.
     Η παρουσία μας κρίθηκε από τις καλύτερες της διοργάνωσης. Το Επιμελητήριο Φλώρινας θα συνεχίσει την προσπάθειά του για ενίσχυση της εξωστρέφειας και προβολής του νομού και των προϊόντων του μέσα από παρόμοιες συμμετοχές και εκδηλώσεις.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)