ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΕΝ ΑΘΗΝΑΙΣ ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΩΝ "Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ":ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ Ν.ΚΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΙΟΥΣΤΙΝΟΥ ΜΠΑΡΔΑΚΑ

Ο Σύλλογος των εν Αθήναις Φλωρινιωτών, «ο Φίλιππος», πραγματοποίησε, την Κυριακή 31 Μαΐου 2015, εκδήλωση προς τιμήν του νεοεκλεγέντος Μητροπολίτη Ν. Κρήνης και Καλαμαριάς, κ. Ιουστίνου Μπαρδάκα. Η εκδήλωση φιλοξενήθηκε στο κτήμα της οικογένειας Κων/νου Ασλανίδη, όπου τελέστηκε πανηγυρικός εσπερινός στην εκκλησία των Αγίων Κων/νου και Ελένης πρωτοστατούντος του Μητροπολίτη Ν. Κρήνης και Καλαμαριάς.
Οι Φλωρινιώτες που ζουν στην Αθήνα τίμησαν τον Μητροπολίτη Ν. Κρήνης και Καλαμαριάς, ο οποίος έλκει την καταγωγή του από τη Φλώρινα, όπου γεννήθηκε, μεγάλωσε και ολοκλήρωσε τις εγκύκλιες σπουδές του.
Τα χρόνια της διακονίας του στη Φλώρινα υπήρξε διαπρύσιος Ιεροκήρυκας της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, εξαίρετος συγγραφέας πολλών βιβλίων και άρθρων, πνευματικού και ιστορικού περιεχομένου αλλά και πρωτεργάτης του πνευματικού και κοινωνικού έργου της Ιεράς Μητροπόλεως Φλωρίνης με υψηλή εκκλησιαστική ευθύνη.
Η χαρά των εν Αθήναις Φλωρινιωτών είναι μεγάλη που ένας τόσο άξιος πνευματικός της περιοχής μας, ο δικός μας πατέρας Ιουστίνος, εκλέγεται σ’ αυτό το αξίωμα. Ευχόμαστε από καρδιάς η Χάρις του Θεού να σας έχει κοντά της και να σας δίνει δύναμη και κουράγιο.
Πάντα ΆΞΙΟΣ!!!!


Για το Διοικητικό Συμβούλιο των εν Αθήναι Φλωρινιωτών, «ο Φίλιππος».


      Η Πρόεδρος                                                                                 Η Γραμματέας    

Ελευθερία Παναγιωτίδου                                                         Ελένη Ι. Τσαλαγιώργου                    

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)