Κυριακή 12 Ιουλίου 2020

ΖΗΣΗΣ ΤΖΗΚΑΛΑΓΙΑΣ: 'ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΤΑ ΠΣΕΑ ΟΙ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ ΤΗΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ""

Η κυβέρνηση αντιμετωπίζοντας με ευαισθησία και υπευθυνότητα τους αγρότες, εκταμιεύει 606.000€ για τους παραγωγούς του Νομού Καστοριάς για τις ζημιές που υπέστησαν το 2017.
Αυτό είναι το λιγότερο,αποτελεί δίκαιη αποκατάσταση των παράλογων καθυστερήσεων της προηγούμενης διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.Τα καλύτερα νέα έπονται,ο Πρωθυπουργός Κ.Μητσοτάκης αποδεχόμενος εισήγηση του Υπουργού Μ.Βορίδη και του Προέδρου του ΕΛΓΑ Α.Λυκουρέντζου ενέκρινε 35.000.000€ για αποζημιώσεις 2019 και μέρους του 2020.Έτσι κάνοντας πράξη τα ψηφισθέντα για επιτελικό και ψηφιακό κράτος,ανταμοίβουμε τον ιδρώτα των αγροτών μας.
Οι πληρωμές αυτές θα γίνουν από αυτό τον Ιούλιο! εως τον Σεπτέμβριο!Στεκόμαστε δίπλα στον πρωτογενή τομέα της παραγωγής,γιατί πιστεύουμε πως δικαιούται μεγαλύτερο μερίδιο του ΑΕΠ της χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.