ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΑΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ : ΕΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΙ ΣΩΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ

Είμαι αναγκασμένος να παρέμβω για μια ακόμη φορά απευθυνόμενος προς τη δημοτική αρχή και να δηλώσω τα εξής:ΕΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΙ ΣΩΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ
Από την αρχή της δημοτικής περιόδου άρχισαν με λάθος τρόπο παρεμβάσεις σε όλα τα επίπεδα. Η βίαιη αλλαγή της εμπορικής πολιτικής στην δημοτική επιχείρηση του Ξινού Νερού και το πισωγύρισμα σε προηγούμενη, οι αδικαιολόγητες αυξήσεις σε τηλεθέρμανση και δημοτικά τέλη και το πισωγύρισμα μετά από διαμαρτυρίες των πολιτών, οι αλλαγές κάθε εβδομάδα του προϋπολογισμού του 2020. Λειτουργείτε βάσει των απαιτήσεων ημετέρων, και υπάρχει έλλειψη σχεδιασμού γενικότερα, αλλά και ειδικότερα για την μεταλιγνιτική περίοδο που διανύουμε, και αυτά είναι κάποια από τα λάθη που έχετε κάνει.
Σε όλα τα παραπάνω έρχεται να προστεθεί τώρα και η έλλειψη σεβασμού αλλά και αισθητικής της πόλης του Αμυνταίου. Πρόσφατα ασφαλτοστρώσατε έτοιμα πεζοδρόμια στην είσοδο της πόλης από Βεγόρα, κλείνοντας ακόμα και τις θέσεις που υπήρχαν για να φυτευτούν δένδρα, αγνοώντας και την αισθητική αλλά και την λειτουργικότητα της πόλης, χωρίς αυτό να είναι σ’ ένα γενικότερο σχεδιασμό αλλαγής και των υπολοίπων εισόδων της πόλης του Αμυνταίου. Οι απαντήσεις που δόθηκαν στους δημοτικούς συμβούλους της παράταξής μας ξεπερνούν τα όρια της ανοησίας και της αφέλειας και περιορίστηκαν στο ότι και στην Αγγλία ασφαλοστρώνουν τα πεζοδρόμια.
Εάν δεν έχετε φαντασία, όραμα και σχέδιο για την ταυτότητα και αισθητική της πόλης του Αμυνταίου μην καταστρέφετε και ο, τι υπάρχει.

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΟΠΟΥΛΟΣ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)