1ο ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΌ ΠΡΩΤΆΘΛΗΜΑ ΣΚΆΚΙ ΝΈΩΝ/ ΝΕΑΝΊΔΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΛΕΣΧΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΎ ΦΛΏΡΙΝΑΣ


Το 1ο Διαδικτυακό Πρωτάθλημα νέων/νεανίδων, προκηρύσσει η Λέσχη Πολιτισμού Φλώρινας, το οποίο θα διεξάγεται κάθε Παρασκευή στις 20:00, μέσω της πλατφόρμας lichess.org.
Πρόγραμμα αγώνων :


Γύρος Ημερομηνία
1ος 12/03/2021
2ος 19/03/2021
3ος 26/03/2021
4ος 02/04/2021
5ος 09/04/2021
6ος 16/04/2021
7ος 23/04/2021



Δικαίωμα Συμμετοχής:

Όλοι οι αθλητές της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας, εφόσον είναι κάτω των 18 ετών.
Εξαιρέσεις/Αναβολές:

Όποιο ζευγάρι δεν καταφέρει να παίξει τον αγώνα την συγκεκριμένη μέρα που προβλέπεται από την προκήρυξη, έχει την δυνατότητα να τον επαναπρογραμματίσει για κάποια άλλη μέρα/ώρα. Ωστόσο, ο αγώνας θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί μέχρι την επόμενη Τετάρτη, ώστε να μπορέσει να βγει εγκαίρως η επόμενη κλήρωση. Σε περίπτωση που δεν βρεθεί λύση, ο παίκτης που δεν συνεργάστηκε θα χάνει τον αγώνα.

Κάθε παίκτης έχει δικαίωμα για μία εξαίρεση, εφόσον το δηλώσει εγκαίρως και σε κάθε περίπτωση πριν την δημοσίευση της κλήρωσης.
Κληρώσεις & Παρτίδες

Οι κληρώσεις του κάθε γύρου θα βγαίνουν αμέσως μόλις ολοκληρωθούν όλες οι παρτίδες. Κατά την έναρξη του γύρου (20:00 Παρασκευή) ο παίκτης με τα λευκά θα πρέπει να προσκαλέσει τον αντίπαλό του στο lichess πατώντας πάνω στα «σπαθάκια», που βρίσκονται στο προφίλ του και επιλέγοντας τον χρόνο σκέψης και το χρώμα.





Χρόνος σκέψης

Ο χρόνος σκέψης θα είναι 20’ για όλη την παρτίδα + 5’’ ανά κίνηση. Σε περίπτωση αποσύνδεσης του αντιπάλου, σε οποιοδήποτε στάδιο της παρτίδας, ο παίκτης οφείλει να περιμένει τον αντίπαλο μέχρι να συνδεθεί (fairplay).


Ανάλυση παρτίδων

Μετά το τέλος μιας παρτίδας σε ένα σκακιστικό τουρνουά, συνηθίζεται η ανάλυσή της από τους παίκτες σε αίθουσες αναλύσεων και η συζήτηση των ιδεών. Έτσι, αμέσως μόλις τελειώνουν οι παρτίδες του διαδικτυακού τουρνουά, οι παίκτες θα συνδέονται σε μια προγραμματισμένη κλήση μέσω skype για να κάνουμε όλοι μαζί ανάλυση, αλλά και να γνωριστούμε καλύτερα σαν ομάδα!


Βραβεία

Ο/Η νικητής/-τρια του τουρνουά θα ανακηρύσσεται Πρωταθλητής νέων Φλώρινας στις παρτίδες μεγάλης διάρκειας! Θα δοθούν επίσης μετάλλια στους τρεις πρώτους και από ένα σκακιστικό βιβλίο στον πρώτο νικητή κάτω των 18 ετών και στον πρώτο νικητή κάτω των 12 ετών.


Πληροφορίες

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιοδήποτε πρόβλημα (σκακιστικό και μη).

Οι υπεύθυνοι της διοργάνωσης:

Aντωνιάδου Παρασκευή,

Κεσίδης Οδυσσέας,

Παπαδόπουλος Ζήσης

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)