3 ΚΙΛΑ ΚΑΝΝΑΒΗΣ ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΒΌΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΊΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΥΟ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ

Τρία περίπου κιλά κάνναβης εισήγαγαν και προσπάθησαν να πουλήσουν στην χώρα μας δυο αλλοδαποί, ηλικίας 38 και 40 ετών, από τη γειτονική Βόρεια Μακεδονία. Οι δύο αλλοδαποί συνελήφθησαν για εισαγωγή στην ελληνική Επικράτεια και πώληση ναρκωτικών ουσιών, καθώς και για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Φλώρινας σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Εορδαίας.

Κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, σχετικά με τη δράση κυκλώματος το οποίο μεταφέρει και διακινεί ποσότητες ναρκωτικών ουσιών από τη Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας στην Ελλάδα, οργανώθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση κατά τη διάρκεια της οποίας συνελήφθησαν οι δύο αλλοδαποί σε αγροτική περιοχή της Φλώρινας, πλησίον των συνόρων Ελλάδας και Δημοκρατίας Βορείου Μακεδονίας.


Ορίστηκε ραντεβού αγοραπωλησίας ναρκωτικών, όπου εμφανίστηκαν οι δύο αλλοδαποί, οι οποίοι προηγουμένως είχαν εισέλθει παράνομα στη χώρα μας, ο μεν 38χρονος με δίκυκλη μοτοσικλέτα και ο δε 40χρονος με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, και πούλησαν σε αστυνομικό, που προσποιούνταν τον αγοραστή, 2 κιλά και 885 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, έναντι του χρηματικού ποσού των 5.800 ευρώ.

Συνολικά κατασχέθηκαν:

• -2.885- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης,
• ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο,
• μία δίκυκλη μοτοσικλέτα και
• -3- κινητά τηλέφωνα.

Προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε Τμήμα Ασφάλειας Φλώρινας, ενώ οι συλληφθέντες με τη σε βάρος τους δικογραφία, θα οδηγηθούν στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)