ΣΥΝΑΝΤΉΣΕΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΆΡΧΗ ΔΥΤΙΚΉΣ ΜΑΚΕΔΟΝΊΑΣ ΣΤΗΝ Π.Ε. ΦΛΏΡΙΝΑΣ

Σειρά συναντήσεων είχε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Κασαπίδης με φορείς και πολίτες στην Π.Ε. Φλώρινας. 

Αρχικά ο κ. Κασαπίδης, συνοδευόμενος από τους Αντιπεριφερειάρχες κυρίους Ιωάννη Κιοσέ, Βασίλειο Άμπα και τον Δήμαρχο Φλώρινας Βασίλειο Γιαννάκη, επισκέφτηκε τη Σχολή Γεωπονικών Επιστημών όπου συναντήθηκε με τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας  Θεόδωρο Θεοδουλίδη και την Κοσμήτορα Αικατερίνη Μέλφου.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την έρευνα και καινοτομία σε συνεργασία με κεντρικά Πανεπιστήμια, τη δημιουργία τράπεζας γενετικού υλικού στη Δυτική Μακεδονία, την ενσωμάτωση στον σχεδιασμό της Περιφέρειας για υλοποίηση δράσεων με άξονα τον πρωτογενή και γεω-διατροφικό τομέα, καθώς και την εξέλιξη των εργασιών στις κτιριακές υποδομές του Πανεπιστημίου στην πόλη της Φλώρινας.

Ακολούθως συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Φλώρινας  Βασίλειο Γιαννάκη και αναπτύχθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος, όπως η έλευση φυσικού αερίου στην πόλη της Φλώρινας.

Ο κύκλος των ενημερωτικών συναντήσεων στη Φλώρινα ολοκληρώθηκε με τους εκπροσώπους του συνοικισμού Νεοφωτίστων, οι οποίοι αναφέρθηκαν στα προβλήματα που σχετίζονται με τις συνθήκες διαβίωσης και στη δυσχέρεια ανάπτυξης των επαγγελματικών τους δραστηριοτήτων, λόγω της υγειονομικής κρίσης.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)