21 ΕΝΕΡΓΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΣΤΗ ΦΛΏΡΙΝΑ ΚΑΙ 113 ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ


21 ενεργά κρούσματα κορονοϊού έχουν καταγραφεί στη Φλώρινα, σύμφωνα με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργο Κασαπίδη, κατατάσσοντας την Φλώρινα στο χαμηλότερο επίπεδο Ενεργών κρουσμάτων στη Δυτική Μακεδονία. Στην Καστοριά έχουν καταγραφεί 113 ενεργά κρούσματα που την κατατάσσει στο βαθύ κόκκινο μαζί με τη Κοζάνη.

 Όπως ανέφερε στο Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας ο κ.Κασαπίδης "στόχος της Περιφέρειας η συνεργασία με τους Δήμους για την καθημερινή καταγραφή των Ενεργών κρουσμάτων και σε τοπικές κοινότητες έτσι ώστε να μπορέσουμε",όπως ειπε, "να αντιμετωπίσουμε την πανδημία, να προλάβουμε την εξάπλωση και να δούμε τις περιοχές να μηδενιζουν τα κρούσματα για να γίνουν covid free περιοχές όπως αρκετά νησιά που αποτελούν πόλο έλξης για τουρίστες από όλο το κόσμο. Εάν μηδενιστούντα κρούσματα τότε και η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας μπορεί να διεκδικήσει μια θέση στις "καθαρές" από κορονοϊό περιοχές της χώρας για τη θερινή περίοδο".

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)