ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΉ Ν.Δ. ΦΛΏΡΙΝΑΣ ΜΕ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΤΗΣ ΔΙΕΎΘΥΝΣΗΣ ΔΑΣΏΝ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΥΣΟΞΥΛΑ

Η χορήγηση των καυσόξυλων στους δικαιούχους ήταν ένα από τα θέματα που συζητήθηκαν κατά τη διάρκεια της συνάντησης του Βουλευτή Φλώρινας Γιάννη Αντωνιάδη με την Προϊστάμενη της Διεύθυνσης Δασών Φλώρινας Σοφία Γλούφτση.

Στη συνάντηση επισημάνθηκε από την κα. Γλούφτση ότι "το 2020 υπήρξε έγκαιρη χορήγηση των καυσόξυλων με παράλληλη αύξηση των διανεμόμενων ποσοτήτων. Τόνισε ακόμα ότι έχουν μοιραστεί ήδη οι συστάδες στους συνεταιρισμούς και από την πλευρά της Διεύθυνσης Δασών Φλώρινας έχουν ξεκινήσει οι προσημάνσεις για την έγκαιρη υλοτομία των καυσόξυλων και την διάθεση αυτών στους δικαιούχους με σκοπό την ολοκλήρωση της διαδικασίας νωρίτερα και φέτος".

Ο κ. Αντωνιάδης δεσμεύτηκε να μεταφέρει το θέμα στον αρμόδιο υπουργό έτσι ώστε να εξασφαλιστεί άμεσα η χρηματοδότηση προκειμένου να δοθούν έγκαιρα τα καυσόξυλα στους δικαιούχους.

Εξέφρασε ακόμα την ικανοποίηση του και ζήτησε από την διευθύντρια να μεταφέρει τις ευχαριστίες του προς όλους τους εργαζόμενους της Διεύθυνσης Δασών Φλώρινας για τις προσπάθειες που κατέβαλλαν προκειμένου να δοθούν τα καυσόξυλα στους δικαιούχους νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)