ΔΩΡΕΑΝ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΤΑΧΕΙΑΣ ΑΝΙΧΝΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΌ ΑΠΟ ΤΙΣ Κ.ΟΜ.Υ ΦΛΏΡΙΝΑΣ


Δωρεάν ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου για τον κορωνοϊό SARS-CoV-2 (rapid test) σε οποιονδήποτε επιθυμεί, πραγματοποιούν καθημερινά οι Κινητές Ομάδες Υγείας (Κ.ΟΜ.Υ) Φλώρινας. Πι έλεγχοι γίνονται  στο χώρο του Εργατικού Κέντρου Φλώρινας, Ηπειρου 26, από Δευτέρα ως Παρασκευή (πλην αργιών) από τις 8:00πμ μέχρι τις 14:00μμ.
Οι ενδιαφερόμενοι που θα πηγαίνουν για έλεγχο να φορούν μάσκα και να γνωρίζουν τον ΑΜΚΑ τους.

Στον ίδιο χώρο, οι Κ.ΟΜ.Υ Φλώρινας λαμβάνουν δείγματα για μοριακό έλεγχο από άτομα που χρήζουν μοριακού ελέγχου για Covid-19 λοίμωξη, προκειμένου να υποβληθούν σε προγραμματισμένη ιατρική παρέμβαση όπως

A. χειρουργική επέμβαση

B. ακτινοθεραπεία ή χημειοθεραπεία

C. τοκετός

Οι ενδιαφερόμενοι συστήνεται να επικοινωνούν εγκαίρως με το προσωπικό των Κ.ΟΜ.Υ (2385026216, 2385044702) ώστε να προγραμματίσουν το ραντεβού για τη λήψη δείγματος. Απαραίτητη προϋπόθεση, να φέρουν μαζί τους την ημέρα της δειγματοληψίας βεβαίωση του θεράποντος ιατρού τους όπου θα πιστοποιείται η προγραμματισμένη ιατρική πράξη. Το αποτέλεσμα θα δίδεται ενυπόγραφο σε έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή (αποστολή μετά από 24 ώρες).

Επίσης στον ίδιο χώρο λειτουργούν τηλεφωνικές γραμμές επικοινωνίας για την παροχή ιατρικών συμβουλών σε ζητήματα σχετικά με την Covid-19, από εξειδικευμένο υγειονομικό προσωπικό για την αμεσότερη και καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών της περιφέρειάς μας. Το τηλεφωνικό κέντρο θα λειτουργεί από Δευτέρα ως Παρασκευή, πλην αργιών, κατά τις πρωινές ώρες (08:00 – 14:00) ενώ γίνονται προσπάθειες επέκτασης του χρόνου λειτουργίας του.

Γραμμές επικοινωνίας

2385026216 2385044702

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)