Δευτέρα 22 Μαρτίου 2021

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΗΛΏΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΕΖΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ 1ου ΕΠΑΛ ΦΛΏΡΙΝΑΣ

Με αφορμή τη χθεσινή Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης, που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 21 Μαρτίου, το 1ο ΕΠΑΛ Φλώρινας υπενθυμίζει τον μαθητικό διαγωνισμό ποίησης και πεζού λόγου, που είναι σε εξέλιξη.

Το 1ο ΕΠΑΛ καλεί τους μαθητές και τις μαθήτριες Γυμνασίων και Λυκείων του Νομού Φλώρινας, να δηλώσουν συμμετοχή στον Μαθητικό Διαγωνισμό Ποίησης και Πεζού λόγου που διοργανώνει το 1ο ΕΠΑ.Λ Φλώρινας σε συνεργασία με το Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Μουσείο Τεχνολογίας «ΝΟΗΣΙΣ», με θέμα :

«Πανδημία είναι θα περάσει…»

Η δράση του σχολείου έχει σκοπό να δώσει στους μαθητές και στις μαθήτριες διέξοδο στις ανησυχίες τους και τη δυνατότητα να μετουσιώσουν σε έντεχνο λόγο τις σκέψεις, τα συναισθήματα και τα βιώματα της περιόδου της πανδημίας, κατά την οποία διαμορφώθηκαν πρωτόγνωρες συνθήκες.

Η υποβολή των συμμετοχών θα γίνει ηλεκτρονικά έως Τετάρτη 31 Μαρτίου στο email του σχολείου 1epal.flo@gmail.com

Η κριτική επιτροπή θα επιλέξει τις 3 αρτιότερες συμμετοχές. Οι 3 μαθητές που θα διακριθούν θα κερδίσουν από ένα tablet

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του 1ου ΕΠΑΛ Φλώρινας http://www.1epal-florinas.gr

Τηλέφωνο του σχολείου2385046137

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.