Παρασκευή 26 Μαρτίου 2021

ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΉΜΑΤΑ ΣΥΝΕΧΊΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΊΟ ΦΛΏΡΙΝΑΣ ΠΆΡΑ ΤΙΣ ΧΑΜΗΛΈΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ

Χωρίς προβλήματα συνεχίζονται οι εμβολιασμοί στη Φλώρινα,  πάρα τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες των προηγούμενων ημερών με τη συνεχόμενη χιονόπτωση, όπως ανέφερε σε συνέντευξη του στην ΕΡΤ Φλώρινας ο Διοικητής του Νοσοκομείου Φλώρινας Χρήστος Παπουλκας.

Ο κ.Παπουλκας τόνισε πως μέχρι σήμερα έχουν εμβολιαστεί πάνω από 7000 άτομα απο τα οποία τα περίπου 5000 έχουν κάνει την πρώτη δόση και οι υπόλοιποι 2000 την δεύτερη. 

Αναφερόμενος στη μονάδα αυξημένης φροντίδας για κορονοϊό στο Νοσοκομείο Φλώρινας ο κ.Παπουλκας τόνισε πώς πάρα τα κρούσματα στην περιοχή έχουμε ύφεση στη νοσηλεία ασθενών με κορονοϊό καθως στη μονάδα νοσηλεύεται μόνο ένας ασθενής. 

Έκανε έκκληση τέλος  στους πολίτες της Φλώρινας να τηρούν τα μέτρα "για να αποφύγουμε", όπως είπε, "να ξαναδούμε εικόνες στην μονάδα όπως αυτές του Οκτωβρίου-Νοεμβρίου που ήταν γεμάτες οι κλίνες και αρκετοί οι διασωληνομενοι και οι θάνατοι στην περιοχή". 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.