Δευτέρα 22 Μαρτίου 2021

Γ. ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ : "ΣΥΖΗΤΗΣΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ κ.ΜΟΥΣΟΥΡΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΕΔΑΦΩΝ ΤΩΝ ΑΝΕΝΕΡΓΩΝ ΟΡΥΧΕΙΩΝ"

Τα ανενεργά ορυχεία της Βεύης και της Βεγόρας και η αποκατασταση των εδαφών, απασχόλησαν συνάντηση του Βουλευτή Ν.Δ. Φλώρινας Γιάννη Αντωνιάδη με τον Συντονιστή του Σχεδίου Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης των περιοχών της Δυτικής Μακεδονίας και της Μεγαλόπολης Κωνσταντίνο Μουσουρουλη όπως είπε σε συνέντευξη του στην ΕΡΤ Φλώρινας ο κ.Αντωνιαδης.

Ανέφερε ακόμα πως "στόχος είναι να αποκατασταθούν τα δυο αυτά ανενεργά ορυχεία , να ενισχυθεί ο εργασιακός τομέας καθώς θα δουλέψουν αρκετά άτομα στις εργασίες αποκατάστασης αλλά και η καταπολέμηση της ανεργίας που στην Φλώρινα αγγίζει το 40% στο Γενικό πληθυσμό και το 75% στους νέους ανθρώπους" .

Επεσήμανε τέλος πως στην διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκε και η μετεγκατάσταση της Τ.Κ.Βαλτονερων που τα τελευταία χρόνια αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα με ρωγμές στις οικίες και όχι μόνο, κατάσταση η οποία έχει επιδεινωθεί το τελευταίο διάστημα με αποτέλεσμα οι κάτοικοι να ζουν με το φόβο μη πέσουν τα σπίτια ενώ μέσα είναι οι ίδιοι με τις οικογένειες τους.

Πηγή  : www.ertnews/florina 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.