Τετάρτη 24 Μαρτίου 2021

ΜΕ ΤΑ ΧΡΏΜΑΤΑ ΤΗΣ ΓΑΛΑΝΌΛΕΥΚΗΣ ΦΩΤΑΓΩΓΗΘΗΚΕ ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΗΣ Π.Ε . ΦΛΏΡΙΝΑΣ ( video)

Με τα χρώματα της  Ελληνικής Σημαίας φωταγωγηθηκε σήμερα το κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας, κάτω από τους ήχους τραγουδιών για τους αγώνες των ηρώων της Ελληνικής Επανάστασης.

"Με τον τρόπο αυτό", είπε σε δήλωσή του ο Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας Ιωάννης Κιοσές, " τιμούμε  τους ήρωες που αγωνίστηκαν για την Ελευθερία της χώρας και όλων ημών. Είναι ο ελάχιστος φόρος τιμής που μπορούμε να προσφέρουμε σε όλους αυτούς που έδωσαν και τη ζωή τους για να είμαστε εμείς σήμερα Ελεύθεροι ".
Στο πλαίσιο του εορτασμού των 200 χρόνων η Περιφέρεια Φλώρινας προέβαλε, με προτζεκτορα στο τοίχο του κτιρίου, βίντεο αφιερωμένα στην Ελληνική Επανάσταση που έχουν δημιουργήσει σχολικές μονάδες και Σύλλογοι της περιοχής και όχι μόνο".Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.