Παρασκευή 26 Μαρτίου 2021

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΜΉΜΑΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΎ ΕΡΥΘΡΟΎ ΣΤΑΥΡΟΎ ΦΛΏΡΙΝΑΣ

Συγκινητικη ήταν, σύμφωνα με ανακοίνωση του Περιφερειακού Τμήματος Φλώρινας του Ερυθρού Σταυρού, στην έκκληση του για εξεύρεση ξυλόσομπας και σχετικού εξοπλισμού, προς εξυπηρέτηση απόρου που την είχε ανάγκη.

Αναφέρει ακόμα ότι "φυσικά αξιοποιήθηκε η μία προσφορά από όλες, της οποίας ο δωρητής, κάτοικος Αμυνταίου, επιθυμεί να παραμείνει ανώνυμος, ωστόσο τον ευχαριστούμε από καρδιάς.

Ευχαριστούμε επίσης τους ανθρώπους που συνέβαλαν με ανάλογο όχημα στην μεταφορά της σόμπας και βοήθησαν στην εγκατάστασή της.

Με τις ενέργειες όλων καλύφθηκε μια σημαντική ανάγκη. Ευχόμαστε να υπάρχουν πάντα μιμητές τέτοιων πράξεων προς ανακούφιση των δυσκολεμένων συνανθρώπων μας, που αντιμετωπίζουν συχνά το σκληρό πρόσωπο της ζωή"..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.