Τετάρτη, 31 Μαρτίου 2021

ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΣΘΕΝΩΝ ΜΕ ΚΟΡΟΝΟΙΟ ΣΤΗ ΜΟΝΆΔΑ ΑΥΞΗΜΈΝΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΊΟΥ ΦΛΏΡΙΝΑΣ ΑΠΟ ΟΜΟΡΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

Πάνω από 5 ασθενείς με κορονοϊό έχουν μεταφερθεί στη μονάδα αυξημένης φροντίδας για κορονοϊό στο Νοσοκομείο Φλώρινας από γειτονικά νοσοκομεία της Δυτικής Μακεδονίας.Σε δήλωσή του στην ΕΡΤ Φλώρινας ο Διοικητής του Νοσοκομείου Φλώρινας Χρήστος Παπουλκας τόνισε ότι "στο τρίτο κύμα αυτό της Πανδημίας το Νοσοκομείο Φλώρινας συμβάλει στην αποσυμφόρηση των γειτονικών νοσοκομείων λόγω του αυξημένου αριθμού των ασθενών που χρήζουν νοσηλείας". 

Επεσήμανε δε ότι "το Νοσοκομείο Φλώρινας έχει την υποδομή και το προσωπικό να στηρίξει την κατάσταση χωρίς όμως να δημιουργεί προβλήματα το γεγονός αυτό στην εξυπηρέτηση των πολιτών της Φλώρινας για όλα τα υπόλοιπα τυχόν προβλήματα υγείας θα παρουσιαστούν". 

"Οι πολίτες δεν θα πρέπει να παραμελουν τα χρόνια προβλήματα που τους ταλαιπωρούν και να επισκέπτονται το νοσοκομείο " τόνισε ακόμα υπογραμμιζοντας πως "οι κλίνες που χρησιμοποιούνται για τους ασθενείς με κορονοϊό είναι σε ανεξάρτητο χώρο από τα εξωτερικά ιατρεία ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.