Πέμπτη, 1 Απριλίου 2021

ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΈΡΓΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΉΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ Τ.Κ. ΣΚΛΉΘΡΟΥ ΔΗΝΟΥ ΑΜΥΝΤΑΊΟΥ

Στην τελική ευθεία εισέρχεται η διαδικασία υλοποίησης του έργου «Εσωτερική αποχέτευση Τ.Κ Σκλήθρου Δήμου Αμυνταίου». Ο Δήμαρχος Αμυνταίου Μπιτάκης Άνθιμος και η ανάδοχος εταιρία με την επωνυμία ΟΔΟ- ΥΔΡΑΥΛΙΚΗ Α.Τ.Ε υπέγραψαν την Τρίτη 30 Μαρτίου 2021 την σύμβαση κατασκευής του έργου, με το συνολικό προϋπολογισμό μελέτης του έργου να ανέρχεται στο ποσό των 1.529.838,71 και τελικού ποσού σύμβασης 561.175,71 ευρώ.


Σκοπός του έργου είναι η κατασκευή του εσωτερικού δικτύου ακαθάρτων για τη συλλογή των λυμάτων της Τοπικής Κοινότητας (ΤΚ) Σκλήθρου και η παροχέτευσή τους στην εν λειτουργία εγκατάσταση επεξεργασίας λυμάτων (Ε.Ε.Λ) της Κοινότητας. Το προτεινόμενο δίκτυο έχει συνολικό μήκος 5,2km περίπου και παραλαμβάνει τα λύματα σχεδόν από το σύνολο της έκτασης της ΤΚ Σκλήθρου. Με την ολοκλήρωση του έργου το σύνολο των λυμάτων της Τ.Κ Σκλήθρου θα οδηγούνται προς επεξεργασία στην Ε.Ε.Λ.

Γραφείο Τύπου Δήμου Αμυνταίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.