Πέμπτη, 1 Απριλίου 2021

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΆΡΧΗ ΦΛΏΡΙΝΑΣ ΣΤΗΝ ΔΕΤΕΠΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΛΕΘΈΡΜΑΝΣΗ ΜΕ ΒΙΟΜΆΖΑ

Για τη φετινή πορεία λειτουργίας της τηλεθέρμανσης, καθώς και για τα οφέλη που θα προκύψουν από την επικείμενη τοποθέτηση του ηλεκτροκίνητου θρυμματιστή βιομάζας και αγροτικών υπολειμμάτων (μπαλών), ενημερώθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας Ιωάννης Κιοσές κατά την διάρκεια συνάντησης του με τον πρόεδρο της ΔΕΤΕΠΑ Ιορδάνη Μπάντη και τον διευθυντή της επιχείρησης Κωνσταντίνο Κυριακόπουλο.
Στόχος αυτής της προσπάθειας, όπως είπε ο κ. Μπάντης η κάλυψη των θερμικών αναγκών των δύο μονάδων (θερμικής ισχύος 30MW) και η μείωση του κόστους στo τιμολόγιο των καταναλωτών.

Ο προϋπολογισμός της υποδομής ανέρχεται στα 360.000 ευρώ και η χρηματοδότηση προέρχεται από τον Ειδικό Αναπτυξιακό Πρόγραμμα (ΕΑΠ) της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας.

Ο κ. Κιοσές ευχαρίστησε τον πρόεδρο και τον διευθυντή της ΔΕΤΕΠΑ για την ενημέρωση και την αγαστή συνεργασία που διέπει τις σχέσεις των δύο πλευρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.