ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΜΥΝΤΑΊΟΥ : ΚΑΝΕΝΑ ΑΊΤΗΜΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΏΝ ΔΕΝ ΈΓΙΝΕ ΔΕΚΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΓΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΖΗΜΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΓΕΤΟ


"Δεν έχει γίνει δεκτό από τον ΕΛΓΑ κανένα αίτημα των παραγωγών σχετικά με τους ανοιξιάτικους παγετού . Δεν έχουμε καμία απάντηση για την αναγγελία που πρέπει να γίνει σε μήλα και κεράσια" αυτό αναφέρει σε ανακοίνωση του ο Αγροτικός Σύλλογος Αμυνταίου.

Επισημαίνει ακόμα ότι "Δεν υπάρχει καμία δέσμευση για αποζημίωση στο 100% της παραγωγής. Δεν υπάρχει δέσμευση για προκαταβολή έναντι της αποζημίωσης. Οι προσπάθειες των φορέων της περιοχής δεν κατάφεραν μέχρι σήμερα να φέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Η επίσκεψη του προέδρου του ΕΛΓΑ στην Δυτική Μακεδονία δεν έφερε κανένα ουσιαστικό αποτέλεσμα, ώστε να εφησυχαστούν οι αγρότες της περιοχής μας ότι οι αποζημιώσεις που θα λάβουν θα είναι με δίκαιο και αντικειμενικό τρόπο. Ο Αγροτικός Σύλλογος της περιοχής Αμυνταίου, καλεί όλους τους θεσμικούς φορείς της περιοχής αλλά και τους εκπροσώπους των αγροτών να αναλάβουν ενέργειες ώστε τα παραπάνω αιτήματα των παραγωγών να γίνουν δεκτά".




ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

ΔΗΜΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)