Σάββατο, 8 Μαΐου 2021

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΜΥΝΤΑΊΟΥ : ΚΑΝΕΝΑ ΑΊΤΗΜΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΏΝ ΔΕΝ ΈΓΙΝΕ ΔΕΚΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΓΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΖΗΜΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΓΕΤΟ


"Δεν έχει γίνει δεκτό από τον ΕΛΓΑ κανένα αίτημα των παραγωγών σχετικά με τους ανοιξιάτικους παγετού . Δεν έχουμε καμία απάντηση για την αναγγελία που πρέπει να γίνει σε μήλα και κεράσια" αυτό αναφέρει σε ανακοίνωση του ο Αγροτικός Σύλλογος Αμυνταίου.

Επισημαίνει ακόμα ότι "Δεν υπάρχει καμία δέσμευση για αποζημίωση στο 100% της παραγωγής. Δεν υπάρχει δέσμευση για προκαταβολή έναντι της αποζημίωσης. Οι προσπάθειες των φορέων της περιοχής δεν κατάφεραν μέχρι σήμερα να φέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Η επίσκεψη του προέδρου του ΕΛΓΑ στην Δυτική Μακεδονία δεν έφερε κανένα ουσιαστικό αποτέλεσμα, ώστε να εφησυχαστούν οι αγρότες της περιοχής μας ότι οι αποζημιώσεις που θα λάβουν θα είναι με δίκαιο και αντικειμενικό τρόπο. Ο Αγροτικός Σύλλογος της περιοχής Αμυνταίου, καλεί όλους τους θεσμικούς φορείς της περιοχής αλλά και τους εκπροσώπους των αγροτών να αναλάβουν ενέργειες ώστε τα παραπάνω αιτήματα των παραγωγών να γίνουν δεκτά".
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

ΔΗΜΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.