Πέμπτη, 6 Μαΐου 2021

ΕΒΕ ΦΛΏΡΙΝΑΣ : ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΥΔΡΟΎΣΑ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΕΡΕΙΑ ΤΗΣ ΠΙΠΕΡΙΆΣ ΦΛΩΡΙΝΗΣ"

Οι δυνατότητες καλλιέργειας, ιδιαίτερα της πιπεριάς Φλώρινας και της μεταποίησής της καθώς και άλλων προϊόντων με στόχο την Περιφερειακή ανάπτυξη και την μείωση της ανεργίας, ήταν το κυριότερο θέμα της συνάντησης μεταξύ του πρόεδρου του ΕΒΕ Φλώρινας Σάββα Σαπαλίδη με τον πρόεδρο της Τ.Κ. Υδρούσας του Δήμου Φλώρινας Ιωάννη Στεφανίδη.

Κατα την διάρκεια της συνάντησης αναδείχθηκε η άμεση ανάγκη αρδευτικών έργων για πότισμα των καλλιεργήσιμων εκτάσεων ενώ συζητήθηκε και η ανάγκη ενδυνάμωσης του αργοτουρισμού με σημείο αναφοράς το φράγμα της Τριανταφυλλιάς και τον δρόμο Υδρούσας –Νυμφαίου.Οπως είπε ο πρόεδρος του ΕΒΕ Σάββας Σαπαλίδης "συμφωνήθηκε η πραγματοποίηση νέας συνάντησης παρουσία των ενδιαφερόμενων παραγωγών στο αμέσως επόμενο διάστημα καθώς και μια σειρά κοινών δράσεων με στόχο την ανάδειξη της Τ.Κ. Κάτω Υδρούσας".


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.