ΕΒΕ ΦΛΏΡΙΝΑΣ : ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΥΔΡΟΎΣΑ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΕΡΕΙΑ ΤΗΣ ΠΙΠΕΡΙΆΣ ΦΛΩΡΙΝΗΣ"

Οι δυνατότητες καλλιέργειας, ιδιαίτερα της πιπεριάς Φλώρινας και της μεταποίησής της καθώς και άλλων προϊόντων με στόχο την Περιφερειακή ανάπτυξη και την μείωση της ανεργίας, ήταν το κυριότερο θέμα της συνάντησης μεταξύ του πρόεδρου του ΕΒΕ Φλώρινας Σάββα Σαπαλίδη με τον πρόεδρο της Τ.Κ. Υδρούσας του Δήμου Φλώρινας Ιωάννη Στεφανίδη.

Κατα την διάρκεια της συνάντησης αναδείχθηκε η άμεση ανάγκη αρδευτικών έργων για πότισμα των καλλιεργήσιμων εκτάσεων ενώ συζητήθηκε και η ανάγκη ενδυνάμωσης του αργοτουρισμού με σημείο αναφοράς το φράγμα της Τριανταφυλλιάς και τον δρόμο Υδρούσας –Νυμφαίου.Οπως είπε ο πρόεδρος του ΕΒΕ Σάββας Σαπαλίδης "συμφωνήθηκε η πραγματοποίηση νέας συνάντησης παρουσία των ενδιαφερόμενων παραγωγών στο αμέσως επόμενο διάστημα καθώς και μια σειρά κοινών δράσεων με στόχο την ανάδειξη της Τ.Κ. Κάτω Υδρούσας".






Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)