Παρασκευή, 7 Μαΐου 2021

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΜΥΝΤΑΊΟΥ

Τους μαθητές που διακρίθηκαν στον Μαθητικό Διαγωνισμό ’Προγραμματισμός στο σπίτι-Proggrαming@home’’, βράβευσε ο Δήμος Αμυνταίου σήμερα στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου.


Ο διαγωνισμός παρείχε ευκαιρίες για την ανάπτυξη των δεξιοτήτων προγραμματισμού Η/Υ ενθαρρύνοντας τα παιδιά να απαντούν και να εμπλέκονται σε παιγνιώδεις δραστηριότητες με θέματα την υπολογιστική και αλγοριθμική σκέψη, τη βιωματική μάθηση (learning by doing) και τον προγραμματισμό.


Οι διακριθέντες μαθητές που βραβέυτηκαν και ανήκουν σε όλες τις σχολικές μονάδες της Α/βάθμιας & Β/βάθμιας του Δήμου Αμυνταίου ήταν οι εξής: Θεόδωρος, Ανδρέας και Δέποινα Μυλωνά (1ο Δημοτικό Σχολείο Αμυνταίου), Μπούκτσης Νικόλαος (Δημοτικό Σχολείο Αγίου Παντελεήμονα), Καρανάκης Ιωάννης (Γυμνάσιο Φιλώτα), Βολιώτης Σταύρος (ΕΠΑΛ Αμυνταίου), Παπαδόπουλος Κωνσταντίνος (ΕΠΑΛ Αμυνταίου), Δέλλιου Ιωάννα (ΕΠΑΛ Αμυνταίου) και Λιάλιος Ιωάννης (ΕΠΑΛ Αμυνταίου).


Ο Δήμαρχος Αμυνταίου απένειμε στους διακριθέντες μαθητές συμβολικά δώρα ενώ φανερά συγκινημένος τους συνεχάρη για την επιτυχία τους και τους ευχήθηκε καλή πρόοδο, καλή σταδιοδρομία και νέες διακρίσεις.Τον διαγωνισμό διοργάνωσαν ο Πόλος Εκπαιδευτικής Καινοτομίας (ΠΕΚΤΠΕ) Φλώρινας, η Περιφερειακή Διεύθυνση Α/βάθμιας & Β/βάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας και ο Δήμος Αμυνταίου ενώ υλοποιήθηκε στο πλαίσιο κάλυψης των αναγκών για την εξ’ αποστάσεως εκπαίδευση των παιδιών στην πληροφορική και για δημιουργική απασχόληση στο σπίτι. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.