Σάββατο, 8 Μαΐου 2021

ΕΒΕ ΦΛΏΡΙΝΑΣ : ΞΕΚΙΝΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΩΝ ΑΝΟΙΧΤΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΣΤΟ ΑΜΎΝΤΑΙΟ

Η αξιολόγηση των μηχανικών οι οποίοι θα υποστηρίξουν το έργο των Ανοιχτών Κέντρων Εμπορίου, από την πλευρά του επιμελητηρίου Φλώρινας , το οποίο είναι συνδικαιούχος με το δήμο Αμυνταίου, πραγματοποιήθηκε στο ΕΒΕ Φλώρινας.

Με τον τρόπο αυτό, όπως αναφέρει ο πρόεδρος του ΕΒΕ Σάββας Σαπαλίδης, ξεκινάει ένα μεγάλο έργο, το οποίο θα αλλάξει την εμπορική φυσιογνωμία του Δήμου Αμυνταίου.

Πρόκειται για ένα έργο που θα αναβαθμίσει τους εμπορικούς δρόμους συμβάλλοντας και στην αύξηση της εμπορικής κίνησης του Αμυνταίου. Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Φλώρινας Σάββας Σαπαλίδης διαβεβαίωσε πως το αμέσως επόμενο διάστημα ξεκινά το έργο open mall , και κάλεσε τους ωφελούμενους να δείξουν κατανόηση και να υποστηρίξουν την όλη προσπάθεια ενώ τόνισε ότι δε θα υπάρχει η παραμικρή οικονομική συμμετοχή από τα καταστήματα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.