Παρασκευή, 7 Μαΐου 2021

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ Π.Μ.Σ. "ΤΟ ΦΛΑΜΠΟΥΡΟ"

Διαδικτυακή ημερίδα στην οποία θα συζητηθούν θέματα ψυχικής υγείας, διοργανώνει ο Π.Μ.Σ "Το Φλάμπουρο" σε συνεργασία με την Ε.Ψ.Υ.Κ.Α (Εταιρεία Ψυχικής Υγείας & Κοινωνικής Αποκατάστασης Ασθενών) και τον Δήμο Φλώρινας,το Σάββατο 8 Μαΐου στις 6 το απόγευμα. 

Σε ανακοίνωση του το Δ.Σ. του Συλλόγου επισημαίνει "Είναι καθήκον μας στις δύσκολες εποχές που ζούμε να στηρίξουμε την περιοχή μας που στερείται υπηρεσιών ψυχικής Υγείας  με όσα μέσα διαθέτουμε".


Το link της διαδικτυακής ημερίδας είναι:

https://us02web.zoom.us/j/88467150579?pwd=Smc0Uk5LQ1VBUWdibFBjbVJ3ZG15Zz09

Το link της εκδήλωσης είναι:

https://www.facebook.com/events/290485362659653/

ID: 88467150579
Password: 361433


Τα ψυχοκοινωνικά θέματα που θα παρουσιάσουν οι ψυχολόγοι της εταιρείας είναι:

- Πρώτες Βοήθειες Ψυχικής υγείας (κ.Βαρδάκα Στέλλα).

- Διαχείριση Πένθους (κ.Αθανασίου Ελένη).

- Ανάπτυξη Ψυχικής Ανθεκτικότητας και Διαχείριση Άγχους (κ.Καβαδάτος Αλέξιος).

Η Ε.Ψ.Υ.Κ.Α. (Εταιρεία Ψυχικής Υγείας & Κοινωνικής Αποκατάστασης Ασθενών) αποτελεί Εταιρεία μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, ιδρύθηκε το 1990 στη Θεσσαλονίκη και δραστηριοποιείται στη Βόρεια Ελλάδα λειτουργώντας Οικοτροφεία, Ξενώνες, Προστατευόμενα Διαμερίσματα, Κέντρα Ημέρας, Κινητές Μονάδες Ψυχικής Υγείας και Υπηρεσίες Κατ' Οίκον Νοσηλείας.

Με πρωτοβουλία της ΕΨΥΚΑ ιδρύθηκε το 2012 ο Κοινωνικός Συνεταιρισμός Περιορισμένης Ευθύνης (ΚοιΣΠΕ) "ΙΡΙΣ", του οποίου αποτελεί ιδρυτικό μέλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.